Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ισοπαλία 2 - 2 ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι και... ελπίζει! (φωτο & βίντεο)


5η αγωνιστική των play out και ο Παναιτωλικός έδωσε ακόμα ένα ματς-τελικό, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι,για την παράμονή του στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου,το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει... 2 - 2!

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ξεφύγει στην βαθμολογία καθώς οι δύο αντίπαλοί του στο κυνήγι της προνομιούχου θέσης έμειναν στο 0 - 0,αλλά...!


Και σήμερα ο Παναιτωλικός με πολύ άγχος και βαριά πόδια βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ από ένα λάθος στο στήσιμο του τείχους σ' ένα φάουλ που κέρδισε ο Ατρόμητος.

Στο 18' γκολ για τον Ατρόμητο: Εκτέλεση φάουλ από τον Γκάλο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντεζ,ο οποίος δεν είχε στήσει καλά το τείχος του και 1 - 0... ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε!

Ο Παναιτωλικός δεν παραδόθηκε,τουναντίον από τα μισά του ημιχρόνου και μετά πήρε τα ηνία του αγώνα,έφτανε εύκολα στην περιοχή του Ατρομήτου,είχε ευκαιρίες,κέρδισε κόρνετ και κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς.

Στο 35' ισοφάριση για τον Παναιτωλικό: Οι φιλοξενούμενοι με ωραία κεφαλιά του Μουνιέ μετά από σέντρα του Τζανακάκη από τα δεξιά πέτυχαν το 1 - 1.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1 - 1

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί,αλλά να μην μπορεί...

Το παιχνίδι κυλούσε με τον Παναιτωλικό να επιμένει κι ενώ τα άλλα δύο ματς τελείωναν 0 - 0 και είχε την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει και από την Ξάνθη και από τον Πανιώνιο δέχτηκε γκολ από πέναλτι.

Κατά τον διαιτητή στο 57' ο Ντε Πο ανατράπηκε από τον Λιάβα μέσα στην περιοχή και ο Μανούσος στο 60' το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το  2 - 1.

Στο 62' απάντηση-ισοφάριση για τον Παναιτωλικός: Η ομάδα του Αγρινίου με προβολή του νεαρού Κωνσταντόπουλου από πολύ κοντά μετά από κόρνερ από τα αριστερά πέτυχε το 2 - 2.

Ολως περιέργως ο Παναιτωλικός μετά το 2 - 2 και τις αλλαγές υποχώρησε κι έδωσε χώρο στον Ατρόμητο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο 68' μία πολύ καλή στιγμή για τον Ατρόμητο με τον Βέλλιο να σουτάρει έξω από κοντά και να χάνει η ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 72' και πάλι ο Βέλλιος βρέθηκε σε καλή θέση,αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει...

Στο 77' ένα ωραίο φάουλ από τον Μπαίροβιτς,όμως η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.

Στο 90+3' ο Τσιγγάρας έκανε ένα σουτ από μακριά με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας του Μανδά....

Ισοπαλία λοιπόν για τον Παναιτωλικό κι όλα πλέον θα κριθούν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και στο Αγρίνιο με τον Βόλο!!!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος(85' Ούμπιντες), Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού(66' Βέλλιος), Ραμπέγιο(85 Γιακουμάκης), Ντε Πο, Μανούσος(78' Ανδρούτσος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντεθ, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο(65' Ταχάρ), Κέβιν (λ.τ. 26' Παρράς), Ντουάρτε, Μπαϊροβιτς(78' Αριγίμπι), Τζανακάκης, Ντίαζ(65' Τσιγγάρας), Ρόσα(78' Αλβαρέζ), Μουνιέ.




Η βαθμολογία στα play out μετά από 5 αγωνιστικές
7 Αστέρας Τρίπολης 39 β.

8 Ατρόμητος 38 β.

9 ΑΕΛ 34 β.

10 Λαμία 33 β.

11 Βόλος 31 β.

12 Ξάνθη 23 β.

13 Παναιτωλικός 23 β.

14 Πανιώνιος 22 β.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 11 Ιουλίου

Ξάνθη – Αστέρας (19:15)

Βόλος – Ατρόμητος (19:15)

Πανιώνιος – Παναιτωλικός (19:15)

Λαμία – ΑΕΛ (19:15)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 18 Ιουλίου

ΑΕΛ – Ξάνθη (19:15)

Αστέρας – Λαμία (19:15)

Ατρόμητος – Πανιώνιος (19:15)

Παναιτωλικός – Βόλος (19:15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom