Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Μεγάλη νίκη παραμονής του Παναιτωλικού, 2 - 0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύνη (φωτο & βίντεο)

Σ' ένα ματς ζωής ή θανάτου απόψε στη Νέα Σμύρνη  ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό για την πρoτελευταία αγωνιστική των play out της Super League που θα καθόριζε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία οι Αγρινιώτες έδειξαν την πραγματική αξία τους.

Ενας μεταμορφωμένος και ψυχωμένος Παναιτωλικός μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για τη νίκη και τα κατάφερε να πετύχει τη μοναδική εκτός έδρας νίκη του μετά από ένα χρόνο,που όμως αξίζει μια ολόκληρη κατηγορία.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα


Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες για γκολ,ενώ αντίθετα ο Πανιώνιος εμφανίστηκε αγχωμένος και κουρασμένος κι έχασε το κρισιμότερο ματς με 2 - 0 στην έδρα του.

Στο 14' μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους:Σέντρα από τον Παρρά ο Μπαϊροβιτς δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε από το ύψος του πέναλτι ...

Στο 37'  αρκετά καθυστερημένα και μετά από τη χρήση VAR ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε χέρι στον αμυντικό του Πανιωνίου Ευαγγέλου μετά από κεφαλιά του Ντίας μέσα στη μικρή περιοχή.Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στη Νέα Σμύρνη. Το ριπλέι έδειξε πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυνπαίκτη του Πανιωνίου.

Στο 40'  Πανιώνιος - Παναιτωλικός 0-1:. Ο Μπαϊροβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου.

Ημίχρο με τον Παναιτωλικό να προηγείται ο - 1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Πανιώνιο κι ένα ακόμα γκολ για τον Παναιτωλικό!

Στο 49' Πανιώνιος - Παναιτωλικός 0-2: Ωραία προσπάθεια των φιλοξενούμενων με τον Τζανακάκη τελικό αποδέκτη της μπάλας, σουτ με το αριστερό και η μπάλα στα δίχτυα παγώνοντας το γηπεδούχους.

Στο 55' μία μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο: Ο Φερνάντεθ έκανε το λάθος οι γηπεδούχοι έκλεψαν, έγινε η πάσα προς τον Κόρμπο που έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά αυτό ήταν απελπιστικά άστοχο.

Ο Πανιώνιος μετά την ψυχρολουσία των δύο γκολ πάλεψε,αλλά ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.... έτσι μοιραία έκανε την πρώτη ήττα στα ply out

Μένει στην κατηγορία μετά την ιστορική νίκη του ο Παναιτωλικός μέσα στη Νέα Σμύρνη,ο Πανιώνιος παραμένει στην τελευταία θέση με 22 βαθμούς,ενώ η Ξάνθη μετά την ήττα της από τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε στους 23 βαθμούς κι όλα μεταξύ τους θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας(46' Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης(71' Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς(83' Γρίβας), Οικονομίδης(46' Αρσε), Παπανικολάου(56' Αραμπούλι), Τσιλούλης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντες, Πάρρας, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης (73' Mιμίτο), Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο(82' Αριγίμπι), Μπαίροβιτς(63' Τσιγγάρας), Ντουάρτε(81' Λουσέρο), Ρόσα, Ντίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom