Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Τρίκαλα: Νέα μαρτυρία-ντοκουμέντο: "Είδα τη 16χρονη κλαμένη και αναστατωμένη"! (βίντεο)

Ανακοίνωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων για τον θάνατο της 16χρονης

Το θρίλερ συνεχίζεται στα Τρίκαλα με τον θάνατο της 16χρονης μαθήτριας. Η οικογένεια ης επιμένει ότι τη δολοφόνησαν ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για πτώση Τασούλα υπάρχουν νέα στοιχεία.

Ξημερώματα Τετάρτης λίγο πριν τις τέσσερις σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων μία γυναίκα βλέπει ξαφνικά την 16χρονη. Της κάνει εντύπωση το προχωρημένο της ώρας αλλά κυρίως η κατάσταση στην οποία ήταν η μαθήτρια. Η γυναίκα τις επόμενες ώρες θα καταθέσει στις Αρχές.

Μαρτυρία-ντοκουμέντο για τη 16χρονη
«Είδα το κορίτσι. Ήταν αναστατωμένη και νομίζω ότι έκλαιγε, καθώς την είδα να είναι μουτζουρωμένη από το μακιγιάζ. Βιαζόταν σαν να ήθελε να φύγει από κάπου. Προσπαθούσε να βάλει τις παντόφλες της».

Οι κάμερες δείχνουν τις κινήσεις της 16χρονης
Τέσσερις κάμερες από κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων δείχνουν το κορίτσι να κάνει βόλτες στην πόλη μόνο του.

Η κάμερα που καταγράφει τον αστυνομικό να την αφήνει στο σπίτι της στις 3.15 το πρωί, καταγράφει και το κορίτσι να μιλά αμέσως μετά στο κινητό του.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ είναι χαρούμενη μετά το ραντεβού της με τον 27χρονο ξαφνικά όλα αλλάζουν.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι ανεβαίνουν κάθε ημέρα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Προσπαθούν να δώσουν μία εξήγηση στο τι έγινε. Ο πατέρας της πέφτει στο έδαφος, εκεί όπου βρέθηκε νεκρή η κόρη του.

Για την υπόθεση έχει εκδώσει ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων με την οποία ζητά να μην υιοθετούνται φήμες και διαδόσεις.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star

Ανακοίνωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων για τον θάνατο της 16χρονης
Ανακοίνωση για τον θάνατο της 16χρονης Μαρίας Χυσένι εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, υπογραμμίζοντας την υποστήριξή της προς τους συναδέλφους της που έχουν αναλάβει την εξυχνίαση της υπόθεσης, ενώ ταυτοχρόνως καλεί τον κόσμο να μην υιοθετεί άκριτα φήμες και διαδόσεις γύρω από αυτό το τραγικό γεγονός.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωσή της:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 16χρόνης που βρήκε τραγικό θάνατο πρωινές ώρες της 15-07-2020 στην περιοχή του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Διά της παρούσης όμως θέλουμε να εκφράσουμε και την απόλυτη στήριξη στους συναδέλφους μας του Τ.Α. Τρικάλων που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την τραγική αυτή υπόθεση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπληρώσουν στο ακέραιο το καθήκον τους και θα ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο η 16χρόνη ανήλικη.

Η Υπηρεσιακή τους πορεία έχει αποδείξει το ήθος τους, την αξιοπρέπεια τους και την αυταπάρνηση τους πολλάκις στο παρελθόν και δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Καλούμε τους Τρικαλινούς πολίτες να μην υιοθετούν φήμες και διαδόσεις και να εμπιστευτούν τα επίσημα όργανα της πολιτείας που έχουν οριστεί γι αυτό το σκοπό, περιμένοντας σε κάθε περίπτωση τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών.
http://www.trikalaenimerosi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom