Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Θεσ/κη: Σοκάρει η κατάθεση της 10χρονης - Εδωσε ονόματα και “καίει” την κοκκινομάλλα - Τι είπε στους αστυνομικούς (βίντεο)


Τίποτα δεν δείχνει να… φαντάστηκε η 10χρονη, όπως έλεγε η 33χροη κοκκινομάλλα για την σοκαριστική υπόθεση αρπαγής στην Θεσσαλονίκη. Τι αποκάλυψε η μικρή για τρίτο πρόσωπο. Όλες οι νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Και μπορεί η 33χρονη κατηγορούμενη να προσπάθησε να προλάβει τις εξελίξεις λέγοντας ότι το παιδί “φαντάστηκε” πράγματα λόγω των χαπιών που του είχε δώσει, ωστόσο, οι πληροφορίες λένε, πως αυτά που είπε η 10χρονη στους αστυνομικούς, δε θα μπορούσε να τα φανταστεί ένα παιδικό μυαλό…

Τρεις σελίδες είναι η περιγραφή της μικρής, για όσα έγιναν ΠΡΙΝ της δώσει τα ηρεμιστικά η 33χρονη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, το κορίτσι μίλησε με ονόματα ενώ περιέγραψε στους αστυνομικούς και το τρίτο πρόσωπο που είδε, μέσα στο κινητό της κατηγορούμενης…

Όπως όλα δείχνουν αυτό το κινητό ήταν το εργαλείο της 33χρονης για να κάνει όσα κατηγορείται.

Η 10χρονη μαθήτρια είναι ήδη στα χέρια παιδοψυχολόγων, γίνονται καθημερινά συμπληρωματικές καταθέσεις κι αυτό που μένει πλέον είναι τι θα δείξουν οι αστυνομικές έρευνες από το κινητό της 33χρονης.


Μήνυση κατά της 33χρονης από τον πρώην σύζυγό της
Στο μεταξύ, αντιμέτωπη είναι πλέον και με τον πρώην σύζυγό της η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της μικρής μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Ο ισχυρισμός της ότι ο πρώην άνδρας της την εξέδιδε και κρατούσε τα χρήματα, είχε ως αποτέλεσμα να κατατεθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της 33χρονης.

Μιλώντας στο MEGA, ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης, Χαράλαμπος Αποστολίδης, είπε πως οι ισχυρισμοί της γυναίκας είναι αβάσιμοι, αφού ο πρώην σύζυγός της κατοικούσε σε άλλη πόλη.

«Ισχυρίζεται, προφανώς για να παραπλανήσει τις Αρχές, ότι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ο σύζυγός της την οδήγησε στο να γίνει εκδιδόμενη. Πλην όμως ο σύζυγός της από τον Νοέμβριο είχε μετοικίσει σε άλλη πόλη. Με ποιον τρόπο λοιπόν το έκανε αυτό. Δεν βλέπω σε τι μπορεί να την ωφελήσει υπερασπιστικά αυτός ο ισχυρισμός».

Ψέμματα ότι της αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού
Αναφερόμενος στην επιμέλεια του παιδιού τους, ο κ. Αποστολίδης είπε πως είναι ψέμα ότι από την 33χρονη αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού της από κάποιο επαρχιακό πρωτοδικείο.

«Με συμβολαιογραφική πράξη ανατέθηκε, και με τη συναίνεσή της, η επιμέλεια του μικρού παιδιού στον πατέρα».

Στο μεταξύ, το παιδί της 33χρονης και του πρώην συντρόφου της παρακολουθείτε από παιδοψυχίατρο, καθώς θα πρέπει να είναι έτοιμο να μάθει τις πράξεις της μητέρας του, είπε ο κ. Αποστολίδης.

«Το παιδί παρακολουθείτε από παιδοψυχίατρο γιατί κάποια στιγμή θα μάθει, όχι μόνο τα εγκληματία της μάνας της, αλλά και αυτά που έλεγε για τον πατέρα της».

Ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης είπε πως ο πελάτης του φοβάται ότι υπάρχουν πολλά πίσω από αυτήν την υπόθεση.


https://www.megatv.com & https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom