Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ο Αγρινιώτης Κώστας Σταμούλης στο βάθρο των νικητών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των 10.000 μ. (φωτο)


Για άλλη μια φορά ο Aγρινιώτης αθλητής του στίβου Κώστας Σταμούλης έδειξε ότι ανήκει στην κατηγορία των καλύτερων ελλήνων δρομέων στις μεγάλες αποστάσεις. Μετά το χρυσό μετάλλιο το 2018 και το ασημένιο το
2019 στα 5000μ. κατέκτησε χθες το ασημένιο στα 10000 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών.

Ύστερα από ένα διάστημα αβεβαιότητας και δυσκολιών λόγω του Covid-19 και με την εφαρμογή ενός αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, στο καταπράσινο στάδιο του Άργους Ορεστικού, διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000 μ. Ανδρών και Γυναικών με τη συμμετοχή των σπουδαιότερων ελλήνων αθλητών αντοχής.

Ο Aγρινιώτης δρομέας μετά από μια συγκλονιστική κούρσα κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο και να επισφραγίσει την σταθερά ανοδική πορεία που διανύει τα τελευταία χρόνια , αποδεικνύοντας ότι με αφοσίωση, πάθος, σωστή και οργανωμένη δουλειά μπορείς να πετύχεις μεγάλες διακρίσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η σπουδαία διάκριση έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν ληφθούν υπόψη οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπιζε στην προπόνηση κατά την προετοιμασία του ο αθλητής του Μπάμπη Ποσονίδη.

Επόμενος αγώνας στόχος του πρωταθλητή Κώστα Σταμούλη, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 5000μ. που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο.



https://sinidisi.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Αγρίνιο: Το σπουδαίο παράδειγμα της οικογένειας Σταμούλη - Πέντε παιδιά πανελληνιονίκες (φωτο & βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom