Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Νίκη του Παναιτωλικού 1 - 0 επί του Βόλου και οριστική παραμονή (φωτο & βίντεο)


Αυλαία σήμερα στα play out με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται στο Αγρίνιο τον αδιάφορο Βόλο και να θέλει μόλις ένα βαθμό για να παραμείνει και τυπικά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από μία χρονιά που κανένας δεν θα θέλει να θυμάται...

Μετά από ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ο Παναιτωλικός νίκησε για πρώτη φορά φέτος τον Βόλο με το φτωχό 1 - 0 κι έμεινε με το σπαθί του την Super League 1.


Οι Αγρινιώτες μάλλον κουρασμένοι και ικανοποιημένοι από τη νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι,ενώ αντίθετα οι Βολιώτες αν και χωρίς κλασικό σέντερ φορ έπαιξαν φουλ επίθεση δημιουργώντας και χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Στο 8' η πρώτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Σουτ του Φάρλεϊ Ρόσα έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 19' ωραία αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους που αναπτύχθηκαν από τα αριστερά, μετά από μπαλιά του Κυζιρίδη ο Μουνίθ βγήκε απέναντι από τον Φερνάντεθ, όμως το κοντρόλ του ήταν κακό και ο Λιάβας πρόλαβε και έκοψε.

Στο 31' γκολ για τον Παναιτωλικό: Λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Κυζιρίδη να γυρίζει την μπάλα προς τον Γκαραβέλη χωρίς να προσέξει. Ο Μπαΐροβιτς πρόλαβε και έκλεψε την μπάλα και αμέσως την γύρισε στον Ντουάρτε, ο οποίος με γυριστό σουτ με τη μία έκανε το 1-0.

Στο 37' ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, γέμισε μέσα στην περιοχή επικίνδυνα, όμως κανείς από τους συμπαίκτες του δεν μπόρεσε να ακουμπήσει την μπάλα και να την στείλει προς τα δίχτυα.

Στο 39'  κι άλλη καλή στιγμή για τον Βόλο: Μετά από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρα από τον Μουνίθ και κατέληξε στον αμαρκάριστο Κυζιρίδη ο οποίος μέσα στην περιοχή γύρισε χωρίς να καταφέρει να βρει την εστία σπαταλώντας μία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενου.

Στο 45 +1' δοκάρι για τον Βόλο: Σέντρα του Φερράρι από τα αριστερά, ο Γέντρισεκ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Φερνάντεθ.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται με 1 - 0 και τον Βόλο με 6 τελικές!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες και τον Βόλο να συνεχίζει επιθετικά σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει,ενώ ο Παναιτωλικός έμοιαζε να επαναπαύεται στο 1 - 0!


Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και από τις δύο ομάδες....

Στο 76' ένα καταπληκτικό σουτ του Μαξ έξω από την περιοχή απέκρουσε με υπερένταση ο Φερναντες.

Στο 78' ανταπέδωσε ο Μπαϊροβιτς, έκανε την προβολή μετά από σέντρα του Παρρά,αλλά αστόχησε μέσα από την μικρή περιοχή.....

Και στο 79' ο Κυζιρίδης πέτυχε γκολ,αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό και τον Βόλο να αγωνίζονται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.Το μόνο ενδιαφέρον από το σημερινό παιχνίδι ότι στο τέλος αγωνίζονταν με τη φανέλα του Παναιτωλικού 7 Ελληνόπουλα εκ των οποίων τα 6 από τα σπλάχνα της ομάδας!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ(79' Τσιγγάρας), Ντουάρτε(79' Μπελεβώνης), Ντάλσιο, Αριγίμπι(61' Μουνιέ), Ρόσα(61' Αλβαρεζ), Μπαΐροβιτς(89' Καβαδδίας)

Βόλος ΝΠΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος(69' Κορέλας), Μήτογλου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης(89' Μπάλλας), Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ(55' Ζοάο).




Τα άλλα τρια ματς των play out έληξαν ισόπαλα
ΑΕΛ - Ξάνθη 0-0
Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0
Αστέρας - Λαμία 1-1

Η τελική βαθμολογία των playouts:
7. Αστέρας 43
8. Ατρόμητος 42
9. ΑΕΛ 36
10. Λαμία 35
11. Βόλος 31
12. Παναιτωλικός 29
..................................

13. Ξάνθη 24 (μπαράζ)
..................................

14. Πανιώνιος 23 (υποβιβάζεται)

* Φήμες λένε ότι δεν θα πέσει καμία ομάδα και θα γίνει "αναδιάρθρωση" με άνοδο δύο ομάδων από τη δεύτερη κατηγορία (γιατί εδώ είναι Ελλάδα)!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom