Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Της έριξε βιτριόλι, την έβριζε και την κυνήγησε! - Αποκαλύψεις σοκ για την βάρβαρη επίθεση (βίντεο)


“Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις” φέρεται να φώναζε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα! Την κυνήγησε πριν εξαφανιστεί από το σημείο του φρικιαστικού εγκλήματος. Πού επικεντρώνονται οι Αρχές και
όλες οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο.

Όχι μόνο της κατέστρεψε την ζωή, πετώντας της βιτριόλι στο πρόσωπο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η άφαντη δράστιδα της επίθεσης χαιρόταν για το κακό που της έκανε!

Νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με την ανατριχιαστική επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην Καλλιθέα.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Δύο μαυροφορεμένες γυναίκες σε νέο βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα που φέρεται να έριξε το οξύ στην 34χρονη της φώναζε “πάρτα μωρή, καλά να πάθεις”!

Επιπλέον, φέρεται να την κυνήγησε αμέσως μετά την επίθεση, πριν εξαφανιστεί από το σημείο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό να σκεφτεί κανείς πως ένας άνθρωπος έφτασε όχι μόνο στο σημείο να διαπράξει μια τόσο σκληρή επίθεση, αλλά να φαίνεται -σύμφωνα πάντα με τις προαναφερθείσες πληροφορίες- να το απολαμβάνει, βρίζοντας και κυνηγώντας το θύμα…

Δείτε το βίντεο


Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες για το μάτι της 34χρονης
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί θεωρούν τις επόμενες 48 ώρες κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η γυναίκα βλέπει θαμπά από το μάτι της, ωστόσο όλα θα κριθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τα τρία σημεία – κλειδιά
Εν τω μεταξύ οι Αρχές επικεντρώνονται σε τρία σημεία – κλειδιά:

Πρώτον, στις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν στο σημείο

Δεύτερον, στα δακτυλικά αποτυπώματα που πήραν από την πόρτα του ασανσέρ, αλλά κι από το υπόγειο στο οποίο θεωρούν πως κρυβόταν η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση.

Τρίτον, στα βίντεο που έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας στα παρακείμενα καταστήματα.

Την ίδια ώρα, τα stories που αναρτούσε η άτυχη γυναίκα στα social media μαρτυρούν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, που ταξίδευε συνεχώς και περνούσε ευχάριστες στιγμές σε εξόδους με φίλους και φίλες…

Οι έρευνες
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο κινητό τηλέφωνο και τον λογαριασμό του Facebook της 34χρονης. Οι αστυνομικοί θα επικεντρωθούν στις φωτογραφίες του κινητού, το οποίο είναι πιο “προσωπικό” από ό, τι ένα προφίλ στα social media.

Στόχος φυσικά να βρεθεί το στενό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας ενώ οι Αρχές θα προσπαθήσουν με άρση τηλεφωνικού απορρήτου να διαπιστώσουν αν τυχόν υπήρξαν απειλές τις οποίες ίσως να μην είχε αξιολογήσει η γυναίκα…

Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης, 21.05.2020, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα» αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη.

Τα τρία ερωτήματα
«Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ.» τόνισε, με τα κυριότερα να είναι τρία:

Ερώτημα πρώτο: Γιατί έγινε στο γραφείο της η επίθεση όπου η κοπέλα εμφανιζόταν σταθερές ώρες, και όχι στο σπίτι της ή κάπου αλλού; Τα γραφεία της εταιρίας άνοιξαν στις 18 Μαΐου.

Ερώτημα δεύτερο: Γιατί το έκαναν με κόσμο και όχι σε κάποιο απόμερο μέρος;

Ερώτημα τρίτο: Ποιες ήταν οι κινήσεις της γυναίκας που φέρεται να έκανε την επίθεση με το βιτριόλι; Πώς μπήκε και πώς διέφυγε; Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι μια μαυροφορεμένη γυναίκα βγήκε και ρώτησε προς τα πού κατευθύνθηκε η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση. Επίσης δεν έχει βρεθεί το δοχείο με το καυστικό υγρό. Δεν το άφησε πίσω της

«Θεωρούν ότι σχετίζεται με τον χώρο το συγκεκριμένο η γυναίκα αυτή. Γιατί φαίνεται πως ήξερε πώς να κινηθεί. Το είχε σκεφτεί όλο αυτό. Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορηθεί και για κάποιες προστριβές της 34χρονης πριν χρόνια και ψάχνουν να δουν από μαρτυρίες από το προσωπικό της περιβάλλον τι έχει συμβεί», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Δείτε το βίντεο με τα ερωτήματα για την επίθεση με βιτριόλι


Με πληροφορίες από: Live News / Star.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom