Κυριακή 24 Μαΐου 2020

"Φωνή της Πάρου": «Ανοίγει» η εστίαση - Τι λένε οι επιχειρηματίες της Πάρου


Από τη Δευτέρα 25/5/2020 επαναλειτουργούν τα καταστήματα εστίασης υπό όρους. Η κυβέρνηση αποφάσισε το άνοιγμα των καφεστιατορίων από τις 25 Μαΐου, αντί την 1η Ιουνίου.Η σχεδόν καθημερινή αλλαγή απόψεων
για το άνοιγμα της εστίασης και η παλινωδία «αποκλειστικών» πληροφοριών από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για την εστίαση, δημιούργησε ένα αρνητικό κλίμα στους επαγγελματίες.

Είναι πολύ σοβαρές οι πολιτικές ευθύνες των κυβερνητικών επιτελείων που ενώ θα ανακοινώσουν την Παρασκευή τα μέτρα για τη λειτουργία των καταστημάτων, αυτά πρέπει να ανοίξουν τη Δευτέρα!

Η διατήρηση όμως ορισμένων αναγκαίων μέτρων περιορισμού, όπως αυτά θα ανακοινωθούν σήμερα,είναι δεδομένο ότι ιδιαίτερα οι μικροεπιχειρήσεις με περιορισμένα τ.μ. εκμετάλλευσης ή που εκμεταλλεύονται αποκλειστικά κλειστούς χώρους θα αντιμετωπίσουν εξίσου σημαντικό πρόβλημα ανάκαμψης του τζίρου τους.

Όπως είναι γνωστό, η πανδημία του κορωνοϊού και τα έκτακτα μέτρα αναστολής της οικονομικής δραστηριότητας που τη συνόδευσαν, οδήγησαν χιλιάδες επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης σε γενικευμένα αδιέξοδα....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο δισέλιδο 8 - 9 της "Φωνής της Πάρου" που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 22/5/20


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom