Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Καλλιθέα: “Θρίλερ” με γυναίκα που εξετάστηκε για την επίθεση με βιτριόλι (βίντεο)


Ένα “θρίλερ” βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τις έρευνες για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ, με την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, το θύμα μιλώντας στους αστυνομικούς “φωτογράφισε” συγκεκριμένο πρόσωπο, μία γυναίκα που ενδεχομένως εκτίμησε ότι μπορεί να είχε σχέση με την επίθεση.

Η γυναίκα αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, εξετάστηκε από τις αστυνομικές αρχές. Διαπίστωσαν, όμως, ότι η εν λόγω γυναίκα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση, καθώς είχε ακλόνητο άλλοθι, που δεν αμφισβητείται. Πρόκειται για φίλη ενός ανθρώπου που τοποθετείται στο ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον της 34χρονης, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της 34χρονης, που μίλησε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό σημείωσε πως η ποσότητα καυστικού υγρού που έριξε η μαυροντυμένη γυναίκα στην πελάτη του, ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε και να τη σκοτώσει.

Όπως εκτίμησε ο Α. Λύτρας, "η τελική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο". Διευκρίνισε επίσης πως η 34χρονη έχει πει πως είναι πιθανόν η δράστιδα να προέρχεται από τον εργασιακό της χώρο, καθώς η γυναίκα φαίνεται ότι γνώριζε πολύ καλά τον χώρο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, όπου εργάζεται.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από την εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom