Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Φονικό Ανώγεια: Αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη - Ποιο στοιχείο ”κλειδί” θα δώσει απαντήσεις


Ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη μπορεί να πήρε τον δρόμο για τις φυλακές μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια, αλλά το στοιχείο κλειδί είναι αυτό που θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα σενάρια.

Οι έρευνες για το φονικό στα Ανώγεια βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη και βύθισε το πένθος δυο οικογένειες.

Η πραγματογνωμοσύνη αλλά και ο εργαστηριακός έλεγχος θα φωτίσουν την υπόθεση καθώς αυτή τη στιγμή οι δυο πλευρές των οικογενειών προβάλλουν δυο διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη.

Θυμίζουμε ότι η πλευρά του 29χρονου κατηγορουμένου υποστηρίζει πως ο Γιώργος Ξυλούρης σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη και στη συνέχεια ο γιος του, ο 29χρονος κατηγορούμενος Μ. Καλομοίρης σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη.

Η πλευρά της οικογένειας Ξυλούρη, από την άλλη, υποστηρίζει ότι ο θανών Γιώργος Ξυλούρης και κατηγορούμενος κατά τη δικογραφία για τον θάνατο του Λευτέρη Καλομοίρη, δεν ήταν αυτός που σκότωσε τον Καλομοίρη.

Το στοιχείο “κλειδί”
Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η ταυτοποίηση των βολίδων με τα φυσίγγια που βρέθηκαν.

Στον τόπο του φονικού έχουν ήδη βρεθεί και ταυτοποιηθεί 4 βολίδες και 4 φυσίγγια διαμετρήματος 9Χ17 (που ανήκουν στο όπλο του 29χρονου κατηγορουμένου). Πρόκειται για τις 3 βολίδες που βρέθηκαν στο σώμα του Γιώργου Ξυλούρη και 1 βολίδα που βρέθηκε στο αριστερό πόδι του 23χρονου τραυματία.

Click4more: Στις φυλακές Χανίων ο 29χρονος από τα Ανώγεια – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Επίσης στον τόπο του φονικού έχουν επίσης βρεθεί 4 βολίδες και άλλα 4 φυσίγγια. Μένει πλέον να φανεί πού “ανήκουν” οι 4 βολίδες και αν ταυτίζονται με τα τέσσερα φυσίγγια που περισσεύουν.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ζητηθεί να γίνει και στις 4 αυτές βολίδες έρευνα για ανίχνευση DNA.

Πηγή flashnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom