Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρός στην άσφαλτο 15χρονος - Συνελήφθη ο οδηγός, που εγκατέλειψε το θύμα (φωτο & βίντεο)


Θύμα παράσυρσης από αυτοκίνητο έπεσε σήμερα το απόγευμα ένας 15χρονος, στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Εξαμιλίων - Ξυλοκέριζας, στην περιοχή της Κορινθίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, την στιγμή που ο 15χρονος περπατούσε μαζί με την μητέρα του, παρασύρθηκε, για άγνωστους ακόμα λόγους, από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος, ο οποίος εγκατέλειψε το θύμα.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε τον 15χρονο στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του 15χρονου έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Συνελήφθη πριν από λίγο, ο οδηγός του αυτοκινήτου  που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 15χρονο την ώρα που περπατούσε στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες Αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου, της ομάδας ΔΙΑΣ και αξιωματικοί της Δ.Α. Κορινθίας κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον οδηγό που πριν από μία ώρα περίπου παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 15χρονο την ώρα που είχε βγει για περπάτημα στα Εξαμίλια Κορινθίας.



https://korinthostv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom