Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Αρχισαν τα όργανα στον Παναιτωλικό! - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και η απάντηση των "Warriors - Θύρα 6" με κάλεσμα για συνέλευση


Η φτώχεια φέρνει γκρίνια λένε στο χωριό μας κι αυτό φαίνεται πως ξεκίνησε ήδη στο Αγρίνιο μετά και το τέταρτο (4X4=0 βαθμούς) αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός  έβγαλε σήμερα Κυριακή μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται μόνο στην απαράδεκτη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων οπαδών της ΑΕΚ και στη δική της κακή εκτίμηση ως προς τη διοργάνωση του χθεσινού αγώνα,ενώ δεν κάνει καμία αναφορά στην κακή πορεία της ομάδας.

Στην ανακοίνωση απάντησε ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών «Warriors - Θύρα 6»,ο οποίος αφού αναφέρεται στα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του γηπέδου χθες, βάλει ευθέως κατά της διοίκησης για το που κατάντησαν την ομάδα της καρδιάς μας και καμάρι της Αιτ/νίας,γράφοντας: "Για εμάς έχετε τελειώσει, είστε ανεπιθύμητοι και εγκληματικά επικίνδυνοι!!!!!".Καλούν δε όλο τον κόσμο του Παναιτωλικού σε έκτακτη γενική συνέλευση για αύριο Δευτέρα στις 20:30 στα γραφεία του συνδέσμου.

Διαβάστε αναλυτικά και τις δύο ανακοινώσεις:

ΠAE Παναιτωλικός: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας – Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με τους μεγάλους»


Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη από τους φίλους της για τα όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο με τους οπαδούς της ΑΕΚ, στους οποίους η ίδια διέθεσε εισιτήρια για τον αγώνα.

Στην ανακοίνωσή γνωστοποιεί και την απόφασή της: «στους επόμενους αγώνες, αρχικά με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
Στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ έγιναν από την πλευρά μας σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό και στη διαχείριση της διοργάνωσης του αγώνα και ειδικότερα στη διάθεση εισιτηρίων και εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο. Σχεδιασμό που, αποφασίσαμε να διορθώσουμε, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.

Αναζητήθηκαν οι ευθύνες και επιμερίστηκαν. Δεν κάναμε αποδεκτή την παραίτηση του υπεύθυνου διοργάνωσης αγώνα της ΠΑΕ, που βρίσκεται στη διάθεσή μας από χθες, επειδή η ευθύνη είναι συνολικότερη.

Ο Παναιτωλικός δεν είναι διατεθειμένος να εκθέσει ξανά σε κίνδυνο την ακεραιότητα των φιλάθλων του μέσα στο γήπεδό του και δεσμεύεται ότι δεν θα επιτρέψει ξανά την διεξαγωγή αγώνα με βάση την καλή θέληση που ο ίδιος διαχρονικά επιδεικνύει. Κριτής μας είναι ο κόσμος του Αγρινίου και του Συλλόγου που χθες είδε την φιλοξενία του να μην εκτιμάται.

Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε και την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Τους ευχαριστούμε επειδή, παρόλα αυτά, λειτούργησαν με κατανόηση απέναντι στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και βοήθησαν να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Θελήσαμε να τολμήσουμε βήματα που θα αφήσουν πίσω τις παθογένειες του ποδοσφαίρου μας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να διεξάγονται αγώνες με την παρουσία φιλάθλων και των δύο αγωνιζόμενων ομάδων. Αυτό απαιτεί την υπεύθυνη στάση ΟΛΩΝ, την αποδοχή και τον σεβασμό της φιλοξενίας που παρέχουμε, κάτι που δυστυχώς δεν υπήρξε χθες από όσους φιλοξενήθηκαν.

Για τους παραπάνω λόγους, και παίρνοντας υπόψη τη συνολική εικόνα μειωμένης προσέλευσης φιλάθλων τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Παναιτωλικού αποφάσισε ότι, στους επόμενους αγώνες, αρχικά με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού, τα οποία οι πιστοί φίλοι της ομάδας μας συνεχίζουν να προμηθεύονται.

Warriors - Θύρα 6: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

«Από ψεύτικες συγγνώμες και κροκοδείλια δάκρυα είμαστε γεμάτοι», απαντούν στη διοίκηση οι «Warriors - Θύρα 6» και καλούν όλο τον κόσμο στην αυριανή γενική συνέλευση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Και όποιος δεν κατάλαβε το εργάκι στο περσινό ματς με τον παοκ η διοίκηση φρόντισε να το εμπεδώσει χτες και ο τελευταίος οπαδός και φίλαθλος της ομάδας. Εγκληματικός ερασιτεχνισμός, ακόρεστη αγάπη για τα χρήματα, δημόσιες σχέσεις ή μήπως όλα τα παραπάνω μαζί; Όλες οι ανακοινώσεις ήταν για τα μάτια του κόσμου και μόνο, όποιος ήθελε έπαιρνε εισιτήριο για όποια θύρα ήθελε ενώ στην πόλη βρίσκονταν ανεξέλεγκτοι εκατοντάδες αντίπαλοι οπαδοί. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και απ ότι φαίνεται τα χειρότερα έρχονται.

Κατάφεραν μια πόλη που ζούσε και ανέπνεε για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ να του έχει γυρίσει την πλάτη και το γήπεδο να είναι άδειο. Η ξακουστή έδρα του Αγρινίου έγινε παιδική χαρά. Το μεγαλύτερο ψέμα είναι ότι θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο. Όποιος έκανε κριτική απομονώθηκε και μπήκε στο περιθώριο με το επιχείρημα: «μην μιλάτε γιατί άμα φύγει θα παίζουμε με το Μεσολόγγι και με την Άρτα». Οι προσπάθειες τόσων χρόνων να αλλάξει ταυτότητα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας και να γίνει κάτι άλλο απ' αυτό που μάθαμε φαίνεται να φτάνουν κοντά στο τέλος.

Γήπεδο άδειο, άοσμο, απαθές, επικοινωνιακή ανυπαρξία, εσωστρέφεια και ένα απαράδεκτο σήμα που επέβαλε ο ιδιοκτήτης. Αλλά πάντα καλά σχόλια από παράγοντες και δημοσιογράφους εκτός Αγρινίου γιατί αυτοί είναι που τους νοιάζουν πραγματικά.

Η αισχρή στάση της ΕΛ.ΑΣ. δεν περνάει απαρατήρητη αφού με την απρόκλητη χρήση χημικών εις βάρος μας έδειξε ποίοι είναι το πρόβλημα την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι οπαδοί έχαιραν ασυλίας και έκαναν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν λίγες μέρες ο κύριος Μπελεβώνης σε μια του συνέντευξη είπε ότι έχουμε την περισσότερη υπομονή. Εμείς απλά θέλουμε να του ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο πράγμα οι υπομονετικοί άνθρωποι και άλλο οι μαλάκες. Για εμάς έχετε τελειώσει, είστε ανεπιθύμητοι και εγκληματικά επικίνδυνοι!!!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΑΜΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 20:30. ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΚΕΙ !!!!

ΥΓ1. Καλούμε όσους γενναίους ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ απόμειναν ακόμα στο γήπεδο σε ανάλογο παιχνίδι να έρθουν στη ΘΥΡΑ 6. Εκεί τουλάχιστον δεν θα νιώθουν ξένοι μέσα στο σπίτι τους.

ΥΓ2. Η πάγια θέση μας υπέρ των ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ εκδρομών δεν συμπίπτει πουθενά με τα όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να γίνεται. Τη δικιά σας ανυπαρξία και ανικανότητα δεν θα τη φορτωθούμε εμείς.

ΥΓ3. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες-ώρες τα γνωστά παπαγαλάκια να αρχίσουν να λένε για τα πρόστιμα και το πόσο μεγάλο κακό κάνουμε στην ομάδα. Είπαμε και στην αρχή: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.

ΥΓ4. Από ψεύτικες συγγνώμες και κροκοδείλια δάκρυα είμαστε γεμάτοι τόσα χρόνια. Πάντα κατόπιν εορτής, γιατί ποτέ δεν μάθατε να ακούτε.
===============

Για να πάρετε μια γεύση του τι συνέβη χθες στο γήπεδο του Παναιτωλικού,πέρα από την τέταρτη ήττα της ομάδας σε τέσσερα παιχνίδια,διαβάστε το άρθρο του agriniopress.gr

Άλλο φίλαθλος ή οπαδός κι άλλο… Ορκ!

Ένα καλό μάθημα, με τον δύσκολο τρόπο, το πήραμε χθες στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ όσοι λέμε για την ανάγκη να πηγαίνουν παντού όπου γουστάρουν οι φίλαθλοι. Ξέρετε, χωρίς περιορισμούς κι απαγορεύσεις κι άλλα τέτοια ρομαντικά… Το τέλος της αθωότητας που λένε…

Θα μεταφέρει η στήλη δυο περιστατικά από τις εξέδρες, από εκείνα τα μικρά που περνάνε απαρατήρητα: Πρώτο περιστατικό, μια κυρία η οποία κάνει το λάθος να θέλει να βλέπει την ομάδα της περιοχής της και έχει διαρκείας έπεσε χθες σε θέση όπου δίπλα της κάθισαν δύο… Ορκ!

Και δεν εννοούμε Ορκ φυσιογνωμικά, σωματοδομικά ή φυλετικά για να μην παρεξηγηθούμε. Αλλά εννοούμε Ορκ στην ομιλία! Διότι μιλούσαν μόνο με βρισίδια και κραυγές άναρθρες! Κι όταν τους ζήτησε να σταματήσουν να… ξεβαφτίζονται, φυσικά την έβρισαν λέγοντάς της ότι ήρθαν να δουν την ΑΕΚάρα! «Δεν ξαναπάω με μεγάλη ομάδα, ίσως και καθόλου», έλεγε μετά η γυναίκα, εξηγώντας ότι πήρε ένα διαρκείας ακριβώς για να μην ζει κάτι τέτοια μαζί με τα Ορκ…

Και δεύτερο περιστατικό, λίγο πιο μπροστά από εκεί που καθόταν ιγκόγκνιτο η αφεντιά μας. Είναι ένας τύπος με μπλούζα της ΑΕΚ ανάμεσα στους φίλους του Παναιτωλικού. Κάποια παρεξήγηση γίνεται, κάτι του λέει κάποιος σηκώνονται πολλοί να τον αποδοκιμάσουν. Ατάραχος, αγνοεί καμιά εικοσαριά άτομα, καπνίζει ένα τσιγάρο με δυο ρουφιξιές και καλεί όποιον θέλει για τα… περαιτέρω.

Στο μεταξύ σηκώνεται κι ένας ακόμη φίλος του ο οποίος επίσης αγνοεί ότι είναι μέσα σε αντίπαλο περιβάλλον και αρχίζει να βρίζε ακατάπαυστα τον κόσμο. Φυσικά απειλείται σύρραξη, έρχονται αρχικά αστυνομικοί της Ασφάλειας και στη συνέχεια τα ΜΑΤ για να μην υπάρξει συνέχεια… Περιττό να πούμε ότι οι δύο πρωταγωνιστές είδαν το ματς κανονικά και ως θριαμβευτές!

Δύο ήταν οι περιπτώσεις: ή ήξεραν και οι δύο τρομερό Κουνγκ Φου ή ήταν στην… ψυχική κατάσταση εκείνη που δεν σε νοιάζουν και πολλά. Ίσως, από την άλλη, απλώς να είχαν μεγάλη πείρα από ανάλογα περιστατικά, ποιος ξέρει;

Σε κάθε περίπτωση, με όλους αυτούς δεν κάνεις συμφωνίες κυρίων και δεν περιμένεις να βοηθήσουν να αλλάξει κάποτε το ρημάδι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλο πράγμα θεωρούν το γήπεδο εκείνοι κι άλλο εσύ που είσαι κάπως ρομαντικός…

η συντακτική φίλαθλος μονάδα
https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: