Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του βρέφους που χάθηκε από το ροτβάιλερ (φωτο & βίντεο)


Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς έχασαν το κοριτσάκι τους από τη μια στιγμή στην άλλη - Τα τρία αγοράκια δεν ήξεραν μέχρι αργά για το χαμό της αδερφής τους - Φιλοζωική οργάνωση πήρε το σκύλο.

Πάνω από ένα εικοσιτετράωρο έχει περάσει από το τραγικό περιστατικό στο Γλυκά Νερά και μετά το αρχικό σοκ η οικογένεια του άτυχου βρέφους έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την ασύλληπτη τραγωδία.

Ο σκύλος της οικογένειας ήταν αυτός που έμελλε να αφαιρέσει τη ζωή του μόλις δυο μηνών βρέφους που είχαν αποκτήσει οι τραγικοί γονείς. Ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας, ένα πανέμορφο κοριτσάκι που για να το αποκτήσουν δυσκολεύτηκε πολύ η μητέρα.

Σήμερα οι δυο γονείς καλούνται αφενός να διαχειριστούν την απώλεια, μια απώλεια που συνέβη με τον πιο φρικτό τρόπο, αλλά και να σταθούν στα πόδια τους για τρία τους αγόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και χθες το βράδυ τα ανήλικα παιδιά δεν γνώριζαν πως η αδελφούλα τους άφησε την τελευταία της πνοή στα δόντια του ροτβάιλερ τους.

Η κατάσταση, όπως επισημαίνουν ειδικοί, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και λεπτών χειρισμών και ειναι απαραίτητη η παρουσία παιδοψυχολογων προκειμένου να ενημερωθούν τα παιδιά για το τραγικό συμβάν.

Ήταν λίγο μετά τις οχτώ το πρωί της Πέμπτης όταν το ροτβάιλερ ξέφυγε της προσοχής, έσκισε τη σήτα της μπαλκονόπορτας και όρμησε στο μωρό. Το άρπαξε και το έσυρε μέχρι το μπαλκόνι δαγκώνοντάς το. Η 35χρονη μητέρα, η οποία εκείνη την ώρα έκανε δουλειές, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και παρά το αρχικό σοκ, όρμησε καταπάνω στο σκυλί. Οι φωνές και τα χτυπήματά της στο ροτβάιλερ ήταν αρκετά για να καταφέρει να αρπάξει από τα δόντια του το βρέφος.

«Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό», είπε συντετριμμένη η μητέρα του άτυχου βρέφους στους αστυνομικούς.
gluka-nera-rodviler-dyo

gluka-nera-rodviler-tria
gluka-nera-rodviler-pente
gluka-nera-rodviler-tessera


Κατευθείαν έτρεξε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου οι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω στο μωρό για να το σώσουν, όμως απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μαρτυρίες, αναφέρουν ότι το ροτβάιλερ εκδήλωνε τη ζήλια του απέναντι στο μωρό και για το λόγο αυτό το είχαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Ωστόσο κανεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη καθώς υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν πως μπορεί ο σκύλος να πέρασε το μωρό για κουκλάκι. Από χθες το ροτβαιλερ της οικογένειας βρίσκεται στην «Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία» όπου θα διαπιστωθεί αν το ζώο παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά ή όχι.

Η μητέρα χθες χρειάστηκε να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς κατηγορείται για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ μαζί της ήταν και φίλος της οικογένειας ο οποίος προσπαθούσε να τη στηρίξει μια και ήταν σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που της συνέβη. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη προσωρινά, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια βρισκόταν μαζί της και ψυχολόγος της αστυνομίας.
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom