Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Σύροι προσπάθησαν να φύγουν από την Ελλάδα… παριστάνοντας την Ουκρανική ομάδα βόλεϊ!


Κάτι το... ασύλληπτο αντίκρισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Κι αυτό γιατί 10 Σύροι πρόσφυγες προσπάθησαν να φύγουν από την χώρα παριστάνοντας… τους Ουκρανούς!

Πάμε πάλι: ΣΥΡΟΙ, παρίσταναν τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ. Όσο αδιανόητο και να ακούγεται, οι πρόσφυγες ήθελαν οπωσδήποτε -όπως και δεκάδες χιλιάδες άλλοι- να φύγουν από την χώρα μας, ωστόσο όπως είναι γνωστό δεν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά και δεν τους επιτρέπεται.

Σκέφτηκαν λοιπόν να παραστήσουν… την Ουκρανική ομάδα βόλεϊ, η οποία υποτίθεται πως θα επέστρεφε στην Ουκρανία μετά από αγώνες που θα έχει δώσει στην χώρα μας. «Έσκασαν» λοιπόν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με στολές, μπάλες, τσάντες αθλητικές και ήταν έτοιμοι να… επιβιβαστούν.

Ωστόσο διαπιστώθηκε πως τα διαβατήριά τους ήταν πλαστά, και πως… κάτι δεν πάει καλά (όχι ότι δεν φαινόταν δηλαδή!). Για την ακρίβεια ήταν πραγματικά, ωστόσο ανήκαν σε άλλους και είχαν κλαπεί.

Προφανώς και η επιλογή για την συγκεκριμένη εθνικά ομάδα, έγινε επειδή κατάφεραν να έχουν στην διάθεσή τους τα συγκεκριμένα διαβατήρια. Μια υπόθεση που σίγουρα… θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Δείτε την ομάδα

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ
«Συνελήφθησαν, χθες (21-9-2019) το μεσημέρι, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, δέκα (10) αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα μετανάστευσης και της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων στην χώρα μας, προσήλθαν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκή Χώρα, κατέχοντας και κάνοντας χρήση για τον σκοπό αυτό γνήσιων Διαβατηρίων αλλοδαπής Χώρας, τα οποία όμως έχουν εκδοθεί υπέρ άλλων ατόμων.

Όπως διαπιστώθηκε τα ανωτέρω διαβατήρια ήταν καταχωρημένα ως κλαπέντα-υπεξαιρεθέντα-απολεσθέντα.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω, προκειμένου να εξαπατήσουν τις αστυνομικές αρχές και να διαφύγουν της προσοχής τους, προσήλθαν από κοινού, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία ώστε να προσομοιάζουν σε ομάδα πετοσφαίρισης , φέροντας όμοια αθλητικά σακίδια, καθώς και δύο (02) μπάλες πετοσφαίρισης.

Στον γενόμενο όμως αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα μας, κάνοντας χρήση των παραπάνω ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom