Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα τραγωδία με μετανάστες στην Εγνατία: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες σε τροχαίο! (βίντεο)


Ακόμη ένα σοκαριστικό τροχαίο με θύματα μετανάστες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12.09.2019) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κομοτηνής. Σοκάρει μαρτυρία από το σημείο της τραγωδίας.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε ακαριαία και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε άλλο όχημα, τη στιγμή που σε αυτό επιβιβάζονταν μετανάστες για να μεταφερθούν από τον διακινητή τους στην ενδοχώρα. Το τροχαίο έγινε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κομοτηνής, μεταξύ του ανατολικού και του δυτικού κόμβου.

Από τους οκτώ τραυματίες, οι τρεις έχουν υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ένας από τους μετανάστες που τραυματίστηκαν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Οι υπόλοιπο πέντε τραυματίες φέρουν πολλαπλά κατάγματα.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν τρία ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Ένας από τους τραυματίας, πιθανόν ο πιο βαριά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.


Έτσι έγινε το τροχαίο στην Εγνατία

Ήταν λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με το e-evros.gr, ο οδηγός ενός Seat Ibiza που κινούνταν στην Εγνατία από την Αλεξανδρούπολη προς τη Θεσσαλονίκη έπεσε πάνω σε λευκό Golf την ώρα που σε αυτό επιβιβάζονταν οι μετανάστες.
Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί γιατί ο οδηγός του Seat έπεσε πάνω στο λευκό αυτοκίνητο και υπό ποιες συνθήκες ακριβώς έγινε το αιματηρό τροχαίο.
Ακολούθησαν εικόνες σοκαριστικές. Χαρακτηριστική η μαρτυρία ενός οδηγού: «Όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σορούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών, έχω σοκαριστεί. Έχει γίνει μακελειό. Υπάρχουν νεκροί αλλά και αναίσθητοι».
Έξι άνθρωποι από το Μπαγκλαντές, δυο από το Πακιστάν και ο οδηγός του Seat είναι οι εννέα άνθρωποι που τραυματίστηκαν. Ο νεκρός είναι ένας από τους μετανάστες, οι ηλικίες των οποίων ήταν 17 μέχρι 30 ετών.
Αμέσως μετά το τροχαίο, διέφυγε από το σημείο ο διακινητής, καθώς και δυο μετανάστες. Και οι τρεις αναζητούνται.
Με πληροφορίες από e-evros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom