Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα Ιωνία: Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε είσοδο πολυκατοικίας! (βίντεο)

Συγκλονίζει η μαρτυρία του φοιτητή που βρήκε το βρέφος

Ένα βρέφος μόλις δύο ημερών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, το μωρό εντοπίστηκε σε είσοδο πολυκατοικίας από περίοικους που περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο.

Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και το είχαν τοποθετήσει μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Οι περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν το μωράκι από το καρότσι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Αστυνομικοί μέσα από κάμερες ασφαλείας προσπαθούν να εντοπίσουν το άτομο ή τα άτομα που εγκατέλειψαν το νεογέννητο παιδί.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του φοιτητή που βρήκε το βρέφος

«Ήτανε γύρω στις 3:50. Εγώ άκουσα το κλάμα του μωρού. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι δεν μπόρεσα να αντιληφθώ αν το μωρό ήταν σε διαμέρισμα ή στην αυλή.

»Χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι, κατέβηκα κάτω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ», είπε ο 19χρονος Παναγιώτης στην ΕΡΤ.

«Το κλάμα αν το ακούγατε… Σε έπιανε η καρδιά σου… Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, μόλις το είδα σοκαρίστηκα. Μίλησα στους γονείς μου, κατέβηκαν και αυτοί. Ειδοποίησα το Χαμόγελο του Παιδιού και την Άμεση Δράση», ανέφερε ο νεαρός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το μωρό ήταν περιποιημένο. Είχε μέσα στο καρότσι μια πετσετούλα, είχε το φορμάκι του, την πάνα του, ήταν και φαγωμένο γιατί από τις κινήσεις του δεν έδειξε πως ψάχνει για τροφή».

Το μωρό «άνοιξε τα ματάκια του, αντιλήφθηκε πως υπήρχε βοήθεια και σταμάτησε να κλαίει. Κατέβηκε μία κυρία με μικρά παιδιά και το πήρε αγκαλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom