Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Πήραμε έναν κασμά και ξηλώνουμε ό,τι ενώνει την Ελλάδα

Απαγόρευσαν την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια των μαθητών!

  • Οι «Άθεοι» επέβαλαν την... αθεΐα με τη βούλα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Τι σημαίνει η απόλυτη αφωνία της Εκκλησίας;
του Μάκη Κουρή
Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Δεν χρειάζεται να επέμβει κανένας εχθρός. Γκρεμίζουμε τη μια πόρτα μετά την άλλη κι έτσι μένει χωρίς... δουλειά ο γείτονάς μας ο Ταγίπ.

Και από αποδείξεις άλλο τίποτα.Φροντίζουν κάποιες από τις... νεόδμητες «Ανεξάρτητες Αρχές» – αλήθεια, από ποια πιστοποιητικά, από ποια δραστηριότητα τεκμαίρεται η Ανεξαρτησία τους, όταν είναι διορισμένες από τις κυβερνήσεις, οι οποίες κάθε άλλο παρά ανεξάρτητες είναι;

Και αποτελεί κοινό μυστικό το ότι κλείνουν το μάτι σε όποιον έχουν ανάγκη, με οποιονδήποτε τρόπο...

Η Ένωση Αθέων και η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) είχαν προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θεωρώντας ότι είναι αντισυνταγματική και μη νόμιμη η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στο μηχανογραφικό σύστημα «myschool»,όπως και η δήλωση του μαθητή ή του γονέα ότι δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος προκειμένου να απαλλαγεί από το µάθηµα των Θρησκευτικών.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα στοιχεία που τηρούνται στο σχολείο, στους τίτλους και πιστοποιητικά σπουδών. 

Με την ίδια απόφασή της η Αρχή καλεί το υπουργείο Παιδείας να συμμορφωθεί με τα νέα δεδομένα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Μάκη Κουρή στο "Παρόν" που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom