Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πάρνηθα: Διασώθηκαν τέσσερα άτομα - Συνεχίζονται οι έρευνες για έναν αγνοούμενο

Μετά τα μεσάνυχτα τελείωσε το θρίλερ στην Πάρνηθα

Τέσσερα άτομα από τα πέντε που είχαν χαθεί στο σπήλαιο Πανός στην Πάρνηθα Αττικής, εντοπίστηκαν χθες αργά το βράδυ από πυροσβέστες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το πέμπτο άτομο.

Σημειώνεται ότι τα άτομα που βρέθηκαν είναι καλά στην υγεία τους,

Στις έρευνες που συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του πέμπτου συμμετέχουν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και μια ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ με 5 πυροσβέστες.
Μετά τα μεσάνυχτα τελείωσε το θρίλερ στην Πάρνηθα - Εντοπίστηκε σώος και ο πέμπτος της παρέας που είχε χαθεί νωρίτερα στο σπήλαιο Πανός, προκαλώντας συναγερμό

Η παρέα χάθηκε στο σπήλαιο Πανός στην Πάρνηθα και από το βράδυ της Τρίτης (10.09.2019) σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των πέντε ανθρώπων.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και μια ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ με 5 πυροσβέστες.

Ειδοποιηθήκαμε για τον εντοπισμό 5 ατόμων στο Σπήλαιο Πανός στην Πάρνηθα Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 6 με 3 οχήματα & μια ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ . Εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους τα 4 άτομα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 5ου ατόμου.
Ολοκληρώθηκαν οι για τον εντοπισμό του περιπατητή, στην ευρύτερη περιοχή του Σπηλαίου Πανός στο δήμο Φυλής Αττικής. Το άτομο είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom