Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους: “Το ροτβάιλερ άρπαξε το μωρό με τα δόντια και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα”! (φωτο & βίντεο)

Δεν γνωρίζουν τίποτα τα τρία αδερφάκια του!

Το ροτβάιλερ σε κατάσταση αμόκ έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι.Σοκαρισμένοι από τα τραύματα οι γιατροί,προσπαθούσαν επί ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της
γιαγιάς και της τραγικής μητέρας.Η δύσκολη γέννα,τα προβλήματα υγείας και το επερχόμενο χειρουργείο.Δείτε το ροτβάιλερ που επιτέθηκε και κατασπάραξε το δυο μηνών αγγελούδι.

Συγκλονίζει η τραγωδία στα Γλυκά Νερά με ένα κοριτσάκι μόλις δυο μηνών να χάνει τη ζωή του, όταν το ροτβάιλερ της οικογένειας το κατασπάραξε με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος.
Τραγική μορφή η μητέρα του βρέφους η οποία βρισκόταν μόνη στο σπίτι μαζί με το κοριτσάκι το οποίο βρισκόταν στην κούνια του. Η γυναίκα υποβασταζόμενη έδωσε κατάθεση στο ΑΤ Παιανίας για το τραγικό συμβάν και ακόμη δεν μπορεί να συλλάβει ο νους της, αυτό που συνέβη στο σπίτι το πρωί της Πέμπτης.
Οι γονείς αλλά και η γιαγιά του βρέφους προσήχθησαν, όμως μόνο η μητέρα συνελήφθη κατηγορούμενη για θάνατο από αμέλεια. Μάλιστα η γυναίκα αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα φορώντας ακόμη τις πιτζάμες της, ενώ με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.
Στην κατάθεση που έδωσε η τραγική μητέρα αναφέρει πως «ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πολύ που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα”.
Η γυναίκα κατάφερε να βγάλει από τα δόντια του ροτβάιλερ το αγγελούδι της και ως νοσηλεύτρια προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε στο αυτοκίνητο και πήγε το παιδί στο Παίδων Πεντέλης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να το σώσει.


Οι γιατροί που το περιέλαβαν σοκαρίστηκαν από τα τραύματα του παιδιού όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Παίδων Πεντέλης αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.  Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.
Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.  Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Το μωρό αυτό το γέννησε με πολύ κόπο και προσπάθεια”

Για το τραγικό συμβάν μίλησε η γιαγιά της μητέρας η οποία και αυτή σε κατάσταση σοκ είπε: Δεν το πιστεύουμε. Μιλήσαμε λίγο πριν στο τηλέφωνο. Το μωρό κοιμόταν και το σκυλί ήταν έξω στο μπαλκόνι. Μιλούσαμε για το τι θα μαγειρέψει και μπήκε στο μπάνιο. Τι συνέβη δεν κατάλαβε κανείς. Το μωρό αυτό το γέννησε με πολύ κόπο και προσπάθεια και ακόμη ταλαιπωρείται με την υγεία της. Έχει προγραμματισμένο χειρουργείο τις επόμενες μέρες”.


Δεν γνωρίζουν τίποτα τα αδέρφια του βρέφους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open τα τρία αδέρφια του δυο μηνών βρέφους που κατασπάραξε το ροτβάιλερ δεν γνωρίζουν αυτό που έχει συμβεί στην αδερφή τους. Τα παιδιά θα μάθουν την τραγική αλήθεια από τους δικούς τους με την βοήθεια ψυχολόγων.

Σε φιλοζωική το ροτβάιλερ

Το σκυλί φαινόταν άγριο και ήταν συνεχώς στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο του οικήματος όπου μένει η οικογένεια, σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονάς τους.
Το σκυλί παρέμεινε στο μπαλκόνι και μετά το περιστατικό, έως ότου να αποφασιστεί η τύχη του. Το μεσημέρι, η ασφάλεια μπήκε στο σπίτι και παρέδωσε το ροτβάιλερ σε ανθρώπους φιλοζωικής.


Το σκυλί, ο Βύρωνας όπως το λένε, μεταφέρθηκε σε φιλοζωική στο Κορωπί, όπου θα εξεταστεί από κτηνιάτρους.
Εκείνοι θα κρίνουν σε ποια κατάσταση είναι το ροτβάιλερ, θα ενημερώσουν τον εισαγγελέα και αφού περάσει και από ειδική επιτροπή θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα θανατωθεί ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom