Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Εχασε και στο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός με 3 - 1 από τον ΟΦΗ (φωτο)


Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε απόψε στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και τον νίκησε με 3 - 1.

Αήττητοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές οι Κρητικοί και μάλιστα εκτός έδρας, έφεραν ισοπαλία με τον Αρη και νίκησαν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ,ήθελαν να συνεχίσουν το σερί που ξεκίνησαν.Από την άλλη ο Παναιτωλικός με δύο ήττες στην πλάτη του έψαχνε τουλάχιστον ένα βαθμό,που όμως δεν ήρθε ούτε σήμερα!

Μετά από ένα σχετικά καλό παιχνίδι και με τους Αγρινιώτες να παίζουν για μία ώρα με 10 παίκτες ο Παναιτωλικός ηττήθηκε δίκαια και καθαρά 3 -1 από τον ΟΦΗ.

Στο 9' ΅πολύ καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ:Σέντρα από τα αριστερά του Κοροβέση με τον Μάνο να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.

Στο 10' μία καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ωραία επίθεση από τα δεξιά με τον Μπαϊροβιτς να γυρνάει παράλληλα προς το τέρμα τη μπάλα και τον Ντουάρτε να μην προλαβαίνει  να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 19' παραλίγο αυτογκόλ για τον ΟΦΗ: καθώς σε σέντρα από τα δεξιά ο Κοροβέσης προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι,αλλά λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 29' ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες:Απευθείας κόκκινη έδειξε ο διαιτητής στον Μιμίτο για επικίνδυνο παίξιμο και φάουλ πάνω στον Κοροβέση,ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Ο Παναιτωλικός παρότι με δέκα παίκτες συνέχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φτάνει στην περιοχή του Σωτηρίου.

Στο 45+1' μία πανέμορφη ενέργεια του Σεμέντο από τα αριστερά, βρήκε και τον Ναμπί μέσα στην περιοχή που έκανε το σουτ, αλλά ο Κνετ μπλόκαρε τη μπάλα.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου χωρίς σκορ,αφού καμία ομάδα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε.

Με μία αλλαγή από πλευράς Παναιτωλικού ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο,ο οποίος έπαιξε στην αρχή χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ,αφού προτίμησε να ενισχύσει τα μετόπισθεν...

Κι ενώ όλα κυλούσαν χαλαρά ο ΟΦΗ σκόραρε...

Στο 54' το γκολ του ΟΦΗ: Ο Σεμέντο έκανε το πρώτο σουτ, ο Κνετ απέκρουσε με τη μπάλα να πηγαίνει στον Τσιλιανίδη ο οποίος από πλάγια θέση με απευθείας σουτ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0.


Στο 57' ο ΟΦΗ παραλίγο να κάνει το 2 - 0: Τρομερή ενέργεια του Ναμπί ο οποίος με τακουνάκι έφερε τη μπάλα μπροστά του, επιχείρησε και το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κνετ.

Στο 58' ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση: Σε σέντρα του Ντουάρτε από τα δεξιά ο Αριγίμπι έκανε το πλασέ, αλλά ο Νάστος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 61' δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ: Ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή με τον Μάνο να τσιμπάει πανέμορφα τη μπάλα και να πλασάρει στην αριστερή γωνία του Κνετ για το 2 - 0.

Στο 69' ο Παναιτωλικός μείωσε: Ο Αριγίμπι έκανε πανέμορφη προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά με τον Μοράρ να κατεβάζει τη μπάλα και να εκτελεί απευθείας νικώντας τον Σωτηρίου μειώνοντας σε 2 - 1.

Στο 73' τραυματισμός του Κνετ σε σπουδαία χαμένη ευκαιρία του ΟΦΗ: Ο Ναμπί μετά από πάσα του Τσιλιανίδη βγήκε σε θέση τετ α τετ και έπιασε ένα αρκετά δυνατό σουτ το οποίο σταμάτησε με το κεφάλι ο Κνετ με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει στο χορτάρι και στο 79' να αποχωρήσει.

Στο 85' ο ΟΦΗ πέτυχε και τρίτο γκολ: Πάλι με τον Τσιλιανίδη,ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με το αριστερό και νίκησε τον Γιαννακόπουλο γράφοντας το 3 -1 .

Ο Παναιτωλικός και στα τρία παιχνίδια πέτυχε γκολ,όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό!Oύτε οι ριγέ φανέλες που έβαλε σήμερα του 'φεραν γούρι!

ΟΦΗ: Σωτηρίου,Νάστος,Μάνος(87' Φιγκεϊρέδο),Κοροβέσης(33' λ.τ. Μπράουν),Νέιρα,Ναμπί(81' Σακόρ),Σεμέντο,Μαρινάκης,Γιαννούλης,Τσιλιανίδης,Μεγιάδο.

Παναιτωλικός:Κνετ(79' Γιαννακόπουλος),Μαλής,Ντίας,Μιμίτο,Μπάλμπι,Μπαϊροβιτς(46' Αριγίμπι),Λουσέρο,Ντουάρτε(60' Μοράρ),Ντάλσιο,Σάνια,Γιοβάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom