Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Πάλαιρος Αιτ/νίας: Ελεύθερος ο 24χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος, τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε 43χρονο μοτοσικλετιστή!


Ελεύθερος μέχρι τη δίκη, αφέθηκε μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ο 24χρονος, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης
Παρασκευής, οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης, τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε κοντά στην Πάλαιρο, 43χρονο μοτοσικλετιστή ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Όπως είχε κάνει γνωστά με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, ένας 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος.

Ειδικότερα, το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Αστακού, ο δράστης οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 43χρονος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αττικής.

Ο δράστης αμέσως μετά το ατύχημα, εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο τον σοβαρά τραυματία, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην Πάλαιρο.

Ο 24χρονος δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου είχε μεταβεί με ιδία μέσα και σε έλεγχο μέθης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός στην αλκοολομέτρηση βρέθηκε τρεις φορές πάνω από το όριο του αυτοφώρου!
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom