Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Συνετρίβη Boeing στο Ιράν – Συγκλονιστικές εικόνες


Boeing 707 συνετρίβη νωρίς το πρωί της Δευτέρας (14.01.2019) έξω από την πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη.Το Boeing εκτελούσε εμπορευματική πτήση.
Εννέα άνθρωποι επέβαιναν στο αεροπλάνο που συνετρίβη στο αεροδρόμιο Φατχ του Ιράν σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η τύχη των επιβαινόντων. Το αεροπλάνο ανήκει σε εταιρία του Κιργιστάν. Φέρεται να έπιασε φωτιά τη στιγμή της σύγκρουσης.
«Δεν έχουμε ακόμη σαφή ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του ατυχήματος», δήλωσε στο πρακτορείο ο Πιρχουσέιν Κολιβάντ, επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας.




View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

🔴منابع خبری به فارس گفتند این هواپیمای باری متعلق به نیروی هوایی ارتش و حامل محموله گوشت از قرقیزستان بوده/یکی از مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری: بررسی دلایل قطعی وقوع سانحه هواپیماهای نظامی در کمیته بررسی سانحه همان نهاد نظامی انجام می‌شود.

Το μοιραίο Boeing είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μπίσκεκ του Κιργιστάν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί και βγήκε από την πορεία του, πέφτοντας στον φράχτη του αεροδρομίου.
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής είναι σοκαριστικές.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom