Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Δολοφονία καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας: Η «μαύρη χήρα» τα ρίχνει τώρα στον αδερφικό φίλο (βίντεο)


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τη δίκη της λεγόμενης «μαύρης χήρας» που κατηγορείται για τη δολοφονία του άντρα της στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Τα στοιχεία που βγαίνουν αναφέρουν ότι η γυναίκα ρίχνει όλες τις ευθύνες στον αδερφικό φίλο του άντρα της ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του πριν από 4 χρόνια.

Αρχικά έψαχνε να βρει τους δολοφόνους του άντρα της μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές. Οκτώ μήνες μετά, ομολόγησε το έγκλημα του καπετάνιου. Μια ομολογία που δεν έφερε ωστόσο την υπογραφή της και δεν έγινε ποτέ παραδεκτή από την ίδια. Τώρα η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας μέσα από τις φυλακές Θηβών φέρεται να ισχυρίζεται ότι για όλα φταίει ο κολλητός φίλος του άτυχου 42χρονου.

«Ως προς τον φίλο του άντρα μου δηλώνω ότι με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο θεωρώ ότι ήταν άμεσος συνεργός στο έγκλημα αν όχι αποκλειστικός δράστης», δήλωσε η κατηγορούμενη στην εκπομπή  "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο STAR χθες 10/1/19.


Και συμπλήρωσε:«Το έγκλημα έγινε στην αυλή του δικού του σπιτιού, είναι ο άνθρωπος που τον βρήκε πρώτος απ΄ όλους και αντί να καλέσει σε βοήθεια εκείνος κάλεσε τον δικηγόρο του. Αρνήθηκε όταν ρωτήθηκε στην αρχή ότι είναι δικό του το όπλο, ενώ βρέθηκε πυρίτιδα στο αριστερό του χέρι, συμβατή του όπλου».

Ο άτυχος Θανάσης Λάμπρου είχε βρεθεί νεκρός με δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μια στο θώρακα στην αυλή του σπιτιού του φίλου του στις 8 Δεκεμβρίου του 2014. Εκείνος ισχυρίζεται ότι βρήκε τον 42χρονο, ημιθανή.

Η εισαγγελία Ναυπλίου διεξάγει τους τελευταίους μήνες έρευνα για πιθανή συμμετοχή στο έγκλημα του αδερφικού φίλου του καπετάνιου.

Πρωτόδικα η 38χρονη καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στο Εφετείο Ναυπλίου στις 30 Ιανουαρίου.

Όλο το παρασκήνιο της δίκης του 42χρονου καπετάνιου με κατηγορούμενη τη σύζυγό του. Τι λένε στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο STAR οι δικηγόροι της κατηγορούμενης συζύγου του, Αλέξης Στεφανάκης και Δημήτρης Γκαβέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom