Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Πυροβολισμοί σε διαμέρισμα - Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις της ΕΛ.ΑΣ.


Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από αργά το απόγευμα, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί από διαμέρισμα της οδού Αιόλου στον Άγιο Δημήτριο.

Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας ερεύνησαν την περιοχή, βρήκαν κλειστό το σπίτι και δεν έλαβαν κάποια απόκριση όταν επιμόνως ρωτούσαν εάν βρισκόταν κάποιος μέσα σε αυτό και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα όμως έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονικά, πέριξ της οδού Αιόλου.

Αστυνομικές δυνάμεις επέστρεψαν στο διαμέρισμα και έχουν περικυκλώσει το ακίνητο, εντός του οποίου βρίσκεται ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος, όπως περιγράφεται, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με τον άνδρα, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει άλλο άτομο μαζί του στο διαμέρισμα ή εάν έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός από τους πυροβολισμούς.

Πηγή: ant1news.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις της ΕΛ.ΑΣ με τον 60χρονο στον 'Αγιο Δημήτριο, που έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι οπλισμένος.

Το περιστατικό ξεκίνησε από τις 14.00 μετά το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία, ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από τον 1ο όροφο σπιτιού στην οδό Αιόλου 10, , όπου μένει ο 60χρονος.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ειρηνικά, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος είναι οπλισμένος με πιστόλι, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στο σπίτι και αν πράγματι ο άνδρας έχει πυροβολήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom