Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο: Ανδρας έπεσε από τον Πύργο των Αθηνών και... δεν σκοτώθηκε! (βίντεο)


Μία απίστευτη «πτήση» έκανε περίπου στις έξι το απόγευμα ένας άγνωστος άνδρας 41 ετών από την ταράτσα του Πύργου των Αθηνών μέχρι την Βασιλίσσης Σοφίας στους Αμπελοκήπους κι είναι σώος και αβλαβής!

Ο άνδρας κατάφερε να φτάσει κρυφά έως την ταράτσα του Πύργου Αθηνών,του ουρανοξύστη της Αθήνας κι από εκεί πήδηξε με ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς «παραπέντε» και προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στη Βασιλίσσης Σοφίας,όπου εκείνη την ώρα δεν περνούσαν αυτοκίνητα,καθώς η κυκλοφορία είχε διακοπεί από τις συγκεντρώσεις ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα κι έχει προσαγάγει τον παράτολμο άνδρα που θεώρησε ότι μπορεί να κάνει extreme sports στο κέντρο της Αθήνας στο Αστυνομικό Τμήμα των Αμπελοκήπων,όπου και εξετάζεται,ωστόσο δεν ξέρουν αν υπάρχει νόμος για να γίνει σύλληψη.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR


Σημειώνεται ότι ο Πύργος των Αθηνών είναι το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα, έχει ύψος 103 μέτρα και 28 ορόφους. Χτίστηκε το 1971. Αρχιτέκτονες ήταν ο Ιωάννης Βικέλας και ο Ιωάννης Κυμπρίτης και είναι κτίριο γραφείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom