Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: «Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση» (βίντεο)


Τα πάνω, κάτω μπορεί να φέρει η φράση του Πάνου Καμμένου στις πολιτικές εξελίξεις. Τώρα, λέει ότι δεν τελεί υπό παραίτηση, παρά τα όσα δήλωνε μέχρι... χθες. ΝΔ: Η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι.

Ανατροπή έφερε η συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής ‘Αμυνας – Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής. Ο Πάνος Καμμένος όταν η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου της απείλησε να αποχωρήσει χαρακτηρίζοντας τον κ. Καμμένο απερχόμενο, απάντησε:
“ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση… Αφορά εμένα , ούτε έχω υποβάλλει παραίτηση από υπουργός, ούτε μπορεί η ΝΔ να προδικάσει το αποτέλεσμα στα Σκόπια , ούτε έχω δηλώσει ότι αποχωρώ”.

Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια» είπε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας ότι η στάση της ΝΔ είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σημειωτέον ότι οι Επιτροπές συνεδριάζουν παρουσία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.


ΝΔ προς Τσίπρα - Καμμένο: Η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι και ότι η ΝΔ δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε αυτόν τον τραγέλαφο που εξευτελίζει τη χώρα και τους θεσμούς της.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Πάνος Καμμένος αιθφνιδιάστηκε από την κίνηση του κόμματος και έτσι ισχυρίστηκε ότι δεν τελεί (ακόμη) υπό παραίτηση, αλλά ουδείς ασφαλώς μπορεί πλέον να δώσει την παραμικρή βάση στις διαρκώς αλληλοαναιρούμενες δηλώσεις του.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom