Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΣΟΚ στην Κέρκυρα: Πα-τέρας ομολόγησε το φόνο της κόρης του!


Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής κοπέλας, που ερευνούσε από το πρωί η Ασφάλεια Κέρκυρας.Νωρίτερα απόψε ο πατέρας της 28χρονης ομολόγησε το στυγερό έγκλημα με θύμα την ίδια την κόρη του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι η 28χρονη που αγνοούνταν από το πρωί, βρέθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ νεκρή σε περιοχή της Αλεπούς, όπου και διέμενε ο πατέρας της.Το πτώμα της άτυχης κοπέλας ήταν θαμμένο στην πίσω πλευρά του σπιτιού που έμενε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, του γραφείου τύπου της Αστυνομίας ο πατέρας της 28χρονης θεωρήθηκε ύποπτος και κρατήθηκε και μετά την συντονισμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας ομολόγησε το έγκλημά του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το πτώμα φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Όλα ξεκίνησαν χτες στις 21:00 το βράδυ όταν η άτυχη 28χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι το οποίο έμενε με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία των φίλων της. Περίπου στης 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης ενημέρωσαν την Αστυνομία για την εξαφάνιση της.

Η 28χρονη, η οποία εργαζόταν σε Kερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εργασία της και λίγο αργότερα ο φίλος της ενημέρωσε τις Aρχές για την εξαφάνιση της.

Από νωρίς το πρωί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ξεκίνησε τις έρευνες με καταθέσεις ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος της που την είδαν τελευταία φορά.

Τελικά μετά από συντονισμένες έρευνες και καταθέσεις περίπου στις 19:30 εντόπισαν το χώρο όπου πιθανολογούσαν ότι βρίσκεται το πτώμα της 28χρονης.

Με την συνδρομή της Πυροσβεστικής το πτώμα βρέθηκε και μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr/το θύμα είναι η Αγγελική Πέτρου που είχε γεννηθεί στο Μπεράτι της Αλβανίας το 1990 και εργαζόταν σε γνωστό καφέ της πόλης.. Η κοπέλα φέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα από σιδερολοστό. Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει ότι ο πατέρας της δεν ενέκρινε σχέση που είχε συνάψει...
https://corfutvnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom