Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Δύο ξένοι στην ίδια κυβέρνηση! - Αφού δεν μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους, θα "μονομαχήσουν" τηλεοπτικά!

Ο μεν Τσίπρας στο Open,ο δε Καμμένος στο Star

Καθώς το ραντεβού των δύο κυβερνητικών εταίρων παραμένει στον «αέρα», ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί αύριο στο δελτίο ειδήσεων του Open, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα μιλήσει στο Star.

Στα «παράθυρα» των τηλεοπτικών καναλιών και στα δελτία ειδήσεων φαίνεται ότι θα... λύσουν τις διαφορές τους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος, Πάνος Καμμένος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα εμφανιστεί αύριο στο δελτίο του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, στις 19:55, όπου θα σχολιάσει όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και θα δώσει απαντήσεις για την στάση των ΑΝΕΛ έναντι της κυβέρνησης, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την σκοπιανή Βουλή -κάτι που σημαίνει ότι η «σκυτάλη» στη συνέχεια θα περάσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί μία ώρα νωρίτερα στο δελτίο ειδήσεων του Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη. Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στο δελτίο του Open ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: