Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Αποχαιρέτησε τους στρατηγούς στο Πεντάγωνο ο Π. Καμμένος: «Θα πράξω αυτό που πρέπει»

Προαναγγελία αποχώρησης από την κυβέρνηση το σημερινό τετ α τετ του Υπουργού Άμυνας με το Επιτελείο στο Πεντάγωνο

του Γιώργου Π. Τερζή
Τίτλους τέλους στη θητεία του στο Υπουργείο Άμυνας ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να ρίξει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες, και πριν πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος αποχαιρέτησε τους στρατηγούς στο Πεντάγωνο, δείχνοντας καθαρά τι θα ακολουθήσει.

Ο, κατά τον Πρωθυπουργό εξαιρετικά επιτυχημένος, Υπουργός Άμυνας συνομίλησε με τους επικεφαλής των σωμάτων, δείχνοντας αποφασισμένος να αποχωρήσει. Φέρεται, δε, να είπε σε συνομιλητές του, που τον ρώτησαν σχετικά με τις προθέσεις του, έναντι του κ. Τσίπρα πως «θα πράξω αυτό που πρέπει».

Ο κ. Καμμένος, που μάλλον δεν είναι ικανοποιημένος απ' όσα άκουσε χθες δια στόματος Πρωθυπουργού, αναμένεται στις 10 το πρωί της Παρασκευής να δώσει το «παρών» στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής 'Αμυνας- Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, μετά τη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια για την τροπολογία των αντισταθμιστικών ωφελημάτων των F-16.

Πιθανότατα, δε, αυτή θα είναι και η τελευταία του παρουσία ως υπουργού Άμυνας, θέση που κατέχει από την πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα, το Φεβρουάριο του 2015.
http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom