Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Πέθανε ο Θέμος Αναστασιάδης


Εφυγε απόψε από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, μετά ενάμιση χρόνο άνισης μάχης με τον καρκίνο.

Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία.Ήταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

O Θέμος γεννήθηκε στην Αθήνα την 6 Ιανουαρίου 1958. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης σε εφημερίδες,Βήμα,Eξπρές,Καθημερινή,Ελευθεροτυπία και τέλος στο Πρώτο Θέμα που ήταν εκ των ιδιοκτητών της εφημερίδας από το 2005.

Εργάστηκε στην ΕΡΤ και στον ΣΚΑΪ ενώ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Επίσης ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9.84" του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε την ανάρτηση του Πρώτου Θέματος

Το ΘΕΜΑ πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη

Άφησε την τελευταία του πνοή απόψε το βράδυ μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο.Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της εφημερίδας μας αποχαιρετά τον εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο.

Τον Θέμο μας που δεν θα είναι πια κοντά μας, συμπαραστάτης σε χαρές και λύπες, στήριγμα στα ξενύχτια και τις αγωνίες μας, ενεργά συμμέτοχο και με αδιάλειπτη ψυχική κατάθεση στο κυνήγι της είδησης και της δημοσιογραφικής αποκάλυψης.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και ενάμιση χρόνο, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχητής που έδωσε αγώνες σε όλη του τη ζωή.

Άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν σε ηλικία 61 ετών.

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Θέμος σε όλους μας, στην εφημερίδα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά κυρίως στην αγαπημένη του οικογένεια. Μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, ακόμα και τις δυσκολότερες, ήταν παρών στην εφημερίδα, τόσο με τα διεισδυτικά του κείμενα όσο και με τις εμπνευσμένες συμβουλές προς τους συνεργάτες του. Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που με ηρεμία, χιούμορ, διεισδυτικότητα, συντροφικότητα, αλληλεγγύη συνόδεψε τις πιο όμορφες στιγμές που σημάδεψαν καθοριστικά τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.

Στο καλό Θέμο. Με συντριβή σε αποχαιρετούμε. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

1 σχόλιο:

melito είπε...

Δεν θα κλαψουμε ουτε θα δακρυσουμε για ενα τετοιο ατομο Ρωταμε
μονο για τις μαυρες σακουλες με χρηματα γεματες που τις πηγε
γιατι τα χρηματα ηταν προιντα κλοπης

Read more: Go to TOP and Bottom