Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Με τους χειρότερους οιωνούς μπήκε το 2019: Δολοφονία στον Πειραιά,δυστυχήματα σ' όλη τη χώρα,αυτοκτονία στη Λάρισα κλπ


"Οσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος", λέει ο θυμόσοφος λαός μας και το 2019 με τον ερχομό του φρόντισε να επιβεβαιώσει απόλυτα το λαϊκό ρητό!

Η σφοδρή κακοκαιρία ίσως είναι το λιγότερο κακό που μας έφερε ο νέος χρόνος,αφού μόλις στις πρώτες ώρες του περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο μετρήσαμε μία δολοφονία,μία αυτοκτονία, 3-4 τραγικά δυστυχήματα,πυροβολισμούς κι άλλα που θα διαβάσετε παρακάτω:

Έγκλημα στον Πειραιά για ασήμαντη αφορμή

Ποδαρικό με άγριο έγκλημα στον Πειραιά. Νεκρός από σφαίρες 20χρονος. Σε κατάσταση σοκ η συνοδός του. "Πάμε έξω να ξηγηθούμε" τα τελευταία λόγια του δράστη στο θύμα. Στις κάμερες το "κλειδί" της δολοφονίας.

Με ένα άγριο έγκλημα και μάλιστα στην καρδιά του Πειραιά υποδέχθηκε η Αττική το νέο έτος. Θύμα τις εγκληματικής ενέργειας ένας 20χρονος νεαρός, οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος από ένα άγνωστο άτομο και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή, ίσως για τα μάτια μιας γυναίκας, ή ακόμα και για την προτεραιότητα στην είσοδο καταστήματος.

Ο 20χρονος νεαρός βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην οδό Κολοκοτρώνη στο Πειραιά, στης 04:00 τα ξημερώματα, κοντά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της περιοχής, φέροντας ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στην θωρακική χώρα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκαναν τα πάντα να τον κρατήσουν στη ζωή πλην όμως εξέπνευσε, εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού.

Όπως ήταν φυσικό, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι συνέλεξαν από το πεζοδρόμιο δυο κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών, προφανώς του δράστη που “έκοψε το νήμα” της ζωής του 20χρονου νέου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα συνοδευόταν από μια συνομήλική του κοπέλα, η οποία έχει υποστεί σοβαρό σοκ από το έγκλημα με θύμα τον φίλο της και ακόμα δεν έχει πει πολλά πράγματα στους Αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεπράχθη το άγριο φονικό.

Ωστόσο από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο νεαρός διαπληκτίστηκε στον προθάλαμο νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια ο δράστης της δολοφονίας φώναξε στον 20χρονο: “Πάμε έξω ρε …. να ξηγηθούμε”.

Ο νεαρός πήρε αψήφιστα την προτροπή του άγνωστου άνδρα, με αποτέλεσμα να βγει στο πεζοδρόμιο και εκεί να δεχθεί τους πυροβολισμούς του δράστη, οποίος στην συνέχεια διέφυγε από το σημείο με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που είχε σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες που επίσης εξετάζουν με σοβαρότητα οι αστυνομικοί, θέλουν τον 20χρονο πριν το έγκλημα να διαπληκτίστηκε αρχικά με τον δολοφόνο του, καθώς ο τελευταίος κοιτούσε περίεργα την κοπέλα που συνόδευε, ενδεχομένως επειδή στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις μαζί της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν έξω από το κατάστημα.

Πάντως φως στα κίνητρα της άγριας δολοφονίας αναμένεται να ρίξει η κατάθεση τις νεαρής κοπέλας που συνόδευε το θύμα, όταν βέβαια το επιτρέψουν οι γιατροί που την παρακολουθούν.

Επίσης οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν συλλέξει πολύτιμο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, που είναι πιθανό να ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς έχουν “συλλάβει” την σκηνή του εγκλήματος.
https://www.newsit.gr/

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 14χρονος έχασε τη ζωή του από πτώση,όταν ανέβηκε στην ταράτσα για να δει πυροτεχνήματα

Τραγωδία σημειώθηκε τα πρώτα λεπτά του 2019 σε πολυκατοικία της οδού Ζάκκα, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. 14χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση σε φωταγωγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος ανήλικος είχε ανέβει στην ταράτσα της τετραόροφης πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε, για να παρακολουθήσει τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά την αλλαγή του χρόνου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάτησε σε γυάλινη επιφάνεια, η οποία υποχώρησε και έπεσε στον φωταγωγό.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο ζήτησαν τη συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του ανήλικου. Δυστυχώς ο 14χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του.
http://www.thestival.gr/

Λάρισα: Άντρας αυτοκτόνησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς!

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία στο χωριό της Χάλκης, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, από το άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας ενός 72χρονου άντρα.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος άντρας που τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του και λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, φιλοξενούνταν σε σπίτι συγγενικών του προσώπων, βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα το πρωί στο σπίτι του.

Από τις αρχές έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

https://www.onlarissa.gr/

Χανιά: Σκοτώθηκε ντελιβεράς πατέρας δύο μωρών

Ο 27χρονος Χανιώτης, σκοτώθηκε ακαριαία, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και κατέληξε σε χωράφι, στην περιοχή της Χαλέπας.

Το δυστύχημα έγινε στις 23:35 τη νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ενώ ο 27χρονος έκανε διανομή, καθώς εργαζόταν τα βράδια ως διανομέας για να συντηρεί την οικογένεια του.

Πρόκειται για παντρεμένο πατέρα δύο παιδιών, δύο ετών και οκτώ μηνών… Οι φίλοι και οι συνάδελφοί του είναι συντετριμμένοι στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Την οδύνη των εργαζομένων στον επισιτισμό για τον χαμό ενός συναδέλφου, μετέφερε στο zarpanews ο πρόεδρος του Σωματείου, Ιωσήφ Αποστολάκης. “Η δουλειά αυτή είναι από μόνη της “βουτηγμένη” στην εντατικοποίηση. Δεν είναι μόνο το κρύο και η βροχή, είναι το στρες, η πίεση η βιασύνη από την μια παραγγελία στην άλλη. Πόσο μάλλον όταν κάνεις και δεύτερη δουλειά.(…) Γι’ αυτό λέμε στους συναδέλφους πως πρέπει να διεκδικήσουμε οφέλη από τη δουλειά μας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας” τόνισε και κάλεσε τους εργαζόμενους σε συσπείρωση γύρω από το Σωματείο, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του Σωματείου προς την οικογένεια του 27χρονου.
https://www.zarpanews.gr/

Τραγωδία στην Ευρυτανία: Θάνατος στα χιόνια μετά το ρεβεγιόν

Μοιραίος εγκλωβισμός στα χιόνια με τραγικό αποτέλεσμα, για μια 55χρονη γυναίκα που πήγε να κάνει Πρωτοχρονιά στην χιονισμένη Ευρυτανία.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι από την Αθήνα που πήγε με φίλους στην Ευρυτανία για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Η παρέα βγήκε για διασκέδαση και μετά το ρεβεγιόν επέστρεφε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διέμενε, έξω από το Καρπενήσι, κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος.

Η ώρα ήταν 2:30 τα ξημερώματα και όλα πήγαιναν τέλεια. Όμως λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από το πολύ χιόνι και εγκλωβίστηκαν.

Επειδή το σημείο που διέμεναν ήταν σχετικά κοντά τα δυο ζευγάρια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο πήραν τη μοιραία απόφαση να το αφήσουν εκεί και να πάνε μέχρι τα δωμάτιά τους περπατώντας μέσα στα χιόνια.

Δυστυχώς μετά από μερικά λεπτά πορείας μέσα στο χιόνι η μια γυναίκα της παρέας, ηλικίας 55 ετών, σωριάστηκε μέσα στα χιόνια. Αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να μπορέσουν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα η οποία όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρπενησίου, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως όλα δείχνουν η 55χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, που πιθανότατα δεν γνώριζε και όταν εκτέθηκε στις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες την πρόδωσε η καρδιά της. Να σημειώσουμε ότι είχε περίπου 30 πόντους χιόνι και ο υδράργυρος εκείνη την ώρα ήταν αρκετά κάτω από το μηδέν.

Ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει ποια ήταν η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας που έφυγε τόσο άδικα μετά την αλλαγή του χρόνου.

lamiareport

Τραγωδία στην Κέρκυρα: 65χρονη κάηκε ζωντανή στο σπίτι της!

Τραγικό τέλος για μια 65χρονη γυναίκα στο Τεμπλόνι, όταν το σπίτι της έπιασε φωτιά κι η ίδια δεν μπόρεσε να βγει ζωντανή.Με αυτό το τραγικό περιστατικό μπήκε το 2019 στην Κέρκυρα, με την 65χρονη γυναίκα να αφήνει την τελευταία πνοή της…

Το σπίτι έπιασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η άτυχη γυναίκα δεν μπόρεσε να σωθεί, καθώς, οι άνδρες της Π.Υ. την βρήκαν νεκρή κοντά στην είσοδο του σπιτιού της.

corfupress

Βόλος: Νεκρός νεαρός από χρήση ναρκωτικών! Στο παρά πέντε σώθηκε ο φίλος του!

Ποδαρικό με τραγωδία στον Βόλο καθώς τα ξημερώματα σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ!
Συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο το ΕΚΑΒ αντιμετώπισε δυο νεαρούς χρήστες ναρκωτικών σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο ένας όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη νεκρός, ενώ ο δεύτερος βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και ύστερα από τις προσπάθειες του πληρώματος, κατάφεραν να να παραμείνει ο νεαρός στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αξιωματικοί της οποίας διενεργούν την σχετική προανάκριση.

e-volos.gr

Κρήτη: Του καρφώθηκε σφαίρα στον ώμο από το… πουθενά!

Κάτοικος του Ηρακλείου τραυματίστηκε από σφαίρα που ήταν κυριολεκτικά ουρανοκατέβατη!
Τύχη βουνό είχε στην αλλαγή του χρόνου Ηρακλειώτης, ο οποίος διαμένει στην περιοχή του Γαζίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος γιόρτασε την έλευση του νέου έτους στο σπίτι του. Κάποια στιγμή κατέβηκε στο δρόμο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του, όταν ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στον ώμο και παράλληλα συνειδητοποίησε ότι αιμορραγούσε.

Τα εορταστικά του σχέδια ματαιώθηκαν κακήν κακώς αφού διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνθρωπος δέχθηκε …ουρανοκατέβατη σφαίρα (με φορά από πάνω προς τα κάτω) και πραγματικά στάθηκε εξαιρετικά τυχερός αφού η σφαίρα θα μπορούσε να έχει καρφωθεί στο κεφάλι ή στον αυχένα του.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σφαίρα δεν αφαιρέθηκε από το σώμα του ανθρώπου, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα αύριο οπότε και οι Αρχές θα έχουν πλήρη ενημέρωση για το εύρημα. Υποστηρίζεται ότι οι εφημερεύοντες γιατροί αφού διέγνωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, του συνέστησαν να τον ξαναδούν αύριο.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από το ΕΚΑΒ και ήδη διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό.

cretalive.gr

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας

Το πτώμα μιας γυναίκας 67 χρόνων εντοπίστηκε στη θάλασσα, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης.
Προανάκριση για την υπόθεση κάνει το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στη Φθιώτιδα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος

Ένας 45χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε στα χιόνια και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ στην περιοχή της Παύλιανης. Ο 45χρονος που ζούσε στην Αθήνα είχε έρθει με την οικογένειά του στην Παύλιανη και όλοι μαζί είχαν πάει στο καταφύγιο της Οίτης για καφέ.

Στην επιστροφή όμως για το σπίτι, ο άτυχος άνδρας έπαθε ανακοπή. Το αυτοκίνητο εκτός ελέγχου βγήκε από το δρόμο και ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα μακρύτερα πάνω στα χιόνια.

Η σύζυγος και τα παιδιά του 45χρονου δεν τραυματίστηκαν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ πως ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο να φτάσει εκεί λόγω του χιονιού.

Εκχιονιστικό μηχάνημα έπιασε αμέσως δουλειά, το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον 45χρόνο όμως ούτε οι διασώστες, ούτε οι γιατροί μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήταν ήδη νεκρός

TvStar

Βόλος: “Έσβησε” την ώρα του ρεβεγιόν!

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 78χρονος, στο Βόλο, λίγο μετά την έλευση του νέου έτους.

Η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 12.25. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του σε ρεβεγιόν για την υποδοχή του νέου χρόνου, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε. Όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο ήταν ήδη αργά. Ο ηλικιωμένος είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και είχε φύγει από τη ζωή.
https://www.thenewspaper.gr

Σημ. Ζείδωρον:Αυτά κι άλλα μικρότερης σημασίας γεγονότα συνέβησαν τις πρώτες ώρες του νέου έτους.Τα δημοσιεύσαμε όλα μαζί χωρίς καμία πρόθεση να σας μαυρίσουμε τη μέρα,αλλά για να επιστήσουμε την προσοχή σας διότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί το κακό εκεί που ούτε καν το φανταζόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom