Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ρόδος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 19χρονης ΑΜΕΑ για τον 20χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Τι λένε επίσης ο πατέρας της και η γιαγιά της,καθώς και ο πατέρας της Ελένης

Συγκλονίζει με τα όσα καταθέτει η 19χρονης με ειδικές ανάγκες. Τι αναφέρει για την κακοποίηση από τον 20χρονο που εμπλέκεται στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

"Έκλαιγα και με χτυπούσε για να του κάνω στοματικό έρωτα".

Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης με ειδικές ανάγκες από την Ρόδο, την οποία φέρεται να βίασε ο 20χρονος που εμπλέκεται στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, λίγες ημέρες μετά τον άγριο φόνο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το “φως” της δημοσιότητας συνεργός στον βιασμό της 19χρονης ήταν και ένας 23χρονος Ρομά.

Τι κατέθεσε η 19χρονη στις αρχές
Η 19χρονη στην κατάθεσή της ανέφερε πως κάποιο βράδυ στις αρχές Δεκεμβρίου, ήταν σε μια παρέα μαζί με τον 20χρονο Αλβανό και τον 23χρονο Ρομά.

Σε κάποια φάση της πρότειναν να πάνε μια βόλτα με το αμάξι για να ακούσουν μουσική. Εκείνη δέχτηκε. Μέσα στο αυτοκίνητο ο 20χρονος άρχισε να την χτυπάει σε μια προσπάθεια να την αναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα. Εκείνη όπως αναφέρει έβαλε τα κλάματα, με τον 20χρονο να της φωνάζει και να την χτυπά ξανά.

Το αυτοκίνητο κατέληξε σε μια παραλία, όπου και οι δύο νέοι υποχρέωσαν την κοπέλα σε στοματικό έρωτα. Στην συνέχεια την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν σε κάποιο σημείο της πόλης της Ρόδου.

Για τη νέα φρικιαστική υπόθεση μίλησαν στο newsit.gr τόσο ο πατέρας της κοπέλας όσο και η γιαγιά της.

Πατέρας: “Αν τον είχαν συλλάβει δε θα είχε βιάσει την κόρη μου”!

Ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στο newsIT.gr περιγράφει τα όσα πέρασε το δικό του παιδί.Η είδηση προκάλεσε σοκ, ιδιαίτερα το στοιχείο ότι ο βιασμός της 19χρονης έγινε ΜΕΤΑ τη δολοφονία της αδικοχαμένης Ελένης!

Η μαρτυρία του πατέρα της 19χρονης

“Στις 14 Ιανουαρίου έμαθα το περιστατικό. Μου το είπε η ίδια η κόρη μου. Το παιδί
μου είπε ότι ο Αλβανός, με το αυτοκίνητό του και με έναν αθίγγανο, την είδαν μαζί
με τις φίλες της και επειδή γνώριζε ότι η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες
και δεν θα τους έλεγε “όχι”, της πρότειναν να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, να
ακούσουν μουσική… και έτσι το παιδί πήγε μαζί τους. Δεν πήγε το μυαλό της στο κακό”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αδίστακτοι δράστες, βίασαν και χτύπησαν το κορίτσι με αναπηρία.

“Την πήγαν σε μια παραλία, στο Ενυδρείο και την βίασαν, αφού την χτύπησαν.Την
 χτύπησαν στο πρόσωπο. Η κόρη μου μου είπε ότι ο Αλβανός την χαστούκισε και
αυτή φοβήθηκε. Αυτό έγινε τρεις μέρες μετά από το συμβάν με τη φοιτήτρια από
το Διδυμότειχο. Εάν τον είχαν συλλάβει, δεν θα είχε συμβεί”.

Σοκάρει η γιαγιά της 19χρονης

Στο newsit ωστόσο μίλησε και η γιαγιά της, η οποία ανέφερε πως η άτυχη 19χρονη τόσο καιρό δεν μιλούσε γιατί φοβόταν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: “Το κοριτσάκι είναι με ειδικές ανάγκες, δηλαδή, είναι αγαθό με λίγα λόγια. Ήταν φίλη με τον Αλβανό, στο Facebook.

Το παιδί ήταν στην Ακαδημία, μαζί με την παρέα της και έκανε βόλτες. Την πλησίασαν με ένα αυτοκίνητο, ο Αλβανός και ο Ρομά. Και της ζήτησαν να πάνε μια βόλτα. Αυτή δέχτηκε, επειδή είναι αγαθή. Μπήκε μέσα και αυτοί την πήγαν σε μια παραλία της Ρόδου, στο Ενυδρείο και της είπαν να κάνει κάποια πράγματα.

Εκείνη δεν δέχτηκε και την χτύπησαν και μετά τη βίασαν. Το κορίτσι, μετά, κλείστηκε στον εαυτό του, δεν μιλούσε σε κανέναν. Αυτό που συνέβη το ανακάλυψε η αδερφή της, που είναι τρία χρόνια πιο μεγάλη. Το ανακάλυψε και από μηνύματα στο Messenger που είδε και το είπε στον πατέρα της. Και ήρθε προχθές ο γιος μου και μου τα είπε.

Με ρώτησε τι να κάνω και του είπα να το καταγγείλουν. Και πήγαν στη αστυνομία και τα κατήγγειλαν όλα. Γιατί τα ανακάλυψαν προχθές, αφού το παιδί δεν μιλούσε τόσο καιρό”.

Ακούστε όσα λέει η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας


Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Επιβεβαιώνομαι

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στο Newsit.gr για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Ρόδο και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη δολοφονία της 20χρονης φέρεται να εμπλέκεται και σε ακόμη μία περίπτωση βιασμού.

«Τι να σχολιάσω; Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης μου, τι έκανε τόσα χρόνια πριν και ποιος τον συγκάλυπτε; Και το πιο αποτρόπαιο είναι ότι το κορίτσι είναι με ειδικές ανάγκες. Και πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση;

Εγώ έχω μιλήσει για κύκλωμα. Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και αυτός και κάποιοι άλλοι αλήτες εκεί; Πιθανόν, ο ένας να χρηματοδοτούσε τους άλλους, να είχαν και ναρκωτικά… και όλα αυτά σε βάρος κοριτσιών που πήγαιναν εκεί για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν. Το είχα πει ότι θα την πατούσε και κάποιο άλλο κορίτσι, το περιστατικό, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα είχα πει» είπε ο τραγικός πατέρας.


https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom