Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ναυτική τραγωδία στα στενά του Κερτς: Τουλάχιστον 10 νεκροί από πυρκαγιά σε πλοίο! (φωτο & βίντεο)


Τα πληρώματα διάσωσης που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος στα στενά του Κερτς κοντά στην Κριμαία, ανέσυραν από την θάλασσα νεκρούς, ενώ διέσωσαν άλλους πέντε.

Μεγαλώνει ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη σε πλοίο στα στενά Κερτς.

Όπως αναφέρει η Daily Sabah, ήδη έφτασαν τους 10.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών των πληρωμάτων των δύο πλοίων στα στενά του Κερτς συνεχίζονται. Τη δήλωση αυτή έκανε ο εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού ναυσιπλοΐας Rosmorrechflot.
Αρχικά ανακοινώθηκε ότι «σημειώθηκε έκρηξη στο ένα πλοίο. Στην συνέχεια η φωτιά μεταδόθηκε στο δεύτερο».
Ο οργανισμός Rosmorrechflot ανακοίνωσε ότι στα πλοία βρίσκονται 17 και 14 άτομα αντίστοιχα.
Tο πλήρωμα του ενός πλοίου (Kandi) αποτελείται από 17 άτομα, εκ των οποίων οι εννέα είναι Τούρκοι και οι οκτώ Ινδοί. Το πλήρωμα του δεύτερου πλοίου (Maestro) αποτελείται από 14 άτομα, εκ των οποίων οι επτά είναι Τούρκοι και οι επτά Ινδοί.
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν 10 πλοία.
Ο διευθυντής των “Θαλασσίων λιμένων της Κριμαίας” Αλεξέι Βολκόφ δήλωσε ότι το συμβάν δεν επηρεάζει την ναυσιπλοΐα στενά του Κέρτς και το κανάλι Ενικάλσκι.
Το Κέντρο διάσωσης του Νοβοσιμπίρσκ ανακοίνωσε ότι στην διάσωση των μελών του πληρώματος των δύο φλεγόμενων πλοίων συμμετέχουν 10 πλοία.
Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται. Τα δύο πλοία φλέγονται, υπάρχουν άνθρωποι στην θάλασσα. Οκτώ-εννέα πλοία συμμετέχουν στην επιχείρηση, δήλωσε πηγή του ρωσικού πρακτορείου TASS.

Δείτε τις εικόνες από τα στενά του Κερτς


https://www.newsit.gr//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom