Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ξαφνικά το Μαξίμου ανακάλυψε ότι ο Στουρνάρας «ήταν ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών»!

Νωρίτερα ο Στουρνάρας είχε προτείνει light επέκταση του Μνημονίου

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η κυβέρνηση κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο χαρακτηρίζει αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών, με αφορμή την
αναφορά στην ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ για τη νομισματική πολιτική ότι ένα προληπτικό πρόγραμμα στήριξης, μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος τον Αύγουστο του 2018, θα ήταν υποστηρικτικό για την ελληνική οικονομία.

Από πολλούς, η πρόταση του Γιάννη Στουρνάρα χαρακτηρίστηκε «βόμβα». Μάλλον την ίδια άποψη έχει και η κυβέρνηση. Και η απάντηση κυβερνητικών πηγών στον διοικητή της ΤτΕ ήταν ηχηρότατη!

Κυβερνητικές πηγές χαρακτήρισαν τον Γιάννη Στουρνάρα «αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών», μιας «αποτυχημένης κυβέρνησης».

Κυβερνητικές πηγές: Αποτυχημένος υπουργός ο Στουρνάρας
«Επειδή ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών τότε και μία αποτυχημένη κυβέρνηση είχαν θέσει ως βέλτιστη εκδοχή όχι την έξοδο στις αγορές με ευνοϊκά επιτόκια, αλλά τη γραμμή στήριξης, δεν σημαίνει ότι μία πετυχημένη κυβέρνηση δε θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα. Ήδη, όλες οι ενδείξεις αυτό αποδεικνύουν» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κυβερνητικές πηγές.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θέλει «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, που σημαίνει ότι δεν επιθυμεί προληπτική γραμμή στήριξης, η οποία θα συνοδευόταν από νέους όρους και νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom