Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Φωνές και κατάρες στη δίκη για την δολοφονία του Θοδωρή Γαλαζούλα που εξελίχθηκε σε «βεντέτας του Γέρακα» (βίντεο)

Η μάνα του θύματος φορούσε μπλούζα με φωτογραφία του παιδιού της

Εκρηκτικό ήταν και σήμερα το κλίμα στη δίκη για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη που εξελίχθηκε σε βεντέτα. Η μητέρα του Θοδωρή Γαλαζούλα ξέσπασε εναντίον του φερόμενου ως δράστη.

Φορώντας μαύρη μπλούζα με τη φωτογραφία του γιου της στην οποία αναφερόταν ότι ο Θοδωρής είχε δικαίωμα στη ζωή, παρακολούθησε και σήμερα την ακροαματική διαδικασία, ξεσπώντας πολλές φορές σε φωνές και κατάρες.

Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσαν φίλοι του 23χρονου οι οποίοι ανέφεραν ότι τόσο το θύμα όσο και ο κατηγορούμενος έκαναν χρήση ναρκωτικών και κατά περίπτωση πουλούσαν μικροποσότητες.

«Είχαν φιλική σχέση μεταξύ τους», είπαν οι περισσότεροι. «Έκαναν δουλειές μαζί. Το καταλάβαινα…μιλούσαν για χασίς, για ποιότητα και τιμές», είπε χαρακτηριστικά ένας κοινός τους φίλος.

Στο επίκεντρο των καταθέσεων βρέθηκε η διαφορά που φέρεται να είχε το θύμα με γνωστούς του με αφορμή αγοραπωλησία ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως είπαν, είχε χάσει 1.000 ευρώ ενώ τόνισαν επίσης ότι ο κατηγορούμενος οπλοφορορούσε γεγονός που απέδωσαν στην κρητική του καταγωγή.

Και σήμερα η δίκη, η οποία θα συνεχιστεί στις 18 Δεκεμβρίου, διεξήχθη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στην ακροαματική διαδικασία στο βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom