Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Εβρεχε γκολ στο Αγρίνιο,Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1 - 4 (φωτο & βίντεο)


Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο βροχερό Αγρίνιο τον Ολυμπιακό.Εβρεχε καταρρακτωδώς μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα,κατά τη διάρκεια του οποίου έβρεχε γκολ.

Οι Πειραιώτες ήθελαν να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών που τους έφερε στην κορυφή,ενώ ο Παναιτωλικός έψαχνε εναγωνίως βαθμό ή βαθμούς για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.

Παίχτηκε όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο πάνω στο αρκετά βρεγμένο γρασίδι του γηπέδου και από τις δύο ομάδες,αν και η διαφορά τους ήταν εμφανής,με τη λήξη του αγώνα να βρίσκει τον Ολυμπιακό νικητή με 1-4.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος είχε και την τύχη να σκοράρει πολύ νωρίς με τον Παναιτωλικό να αντιδρά με επιτυχία μέχρι το 66' που μπήκε το δεύτερο γκολ του Φορτούνη.

Μόλις στο 6' γκολ για τον Ολυμπιακό:Πάσα του Ταχτσίδη στον άξονα για τον Μάριν, κάθετη μπαλιά του Γερμανού και ο επερχόμενος Φορτούνης βρήκε την μπάλα μπροστά του και με αριστερό πλασέ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη γράφοντας το 0-1.(δείτε το εδώ)

Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή,ενώ Παναιτωλικός προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των Πειραιωτών που έπαιζε αρκετά ψηλά...

Στο 20' ωραία συνεργασία Ταχτσίδη, Φορτούνη, ο τελευταίος έκανε το τακουνάκι, αλλά η μπάλα από το σουτ του Ανσαριφάρντ βρήκε τον Μόρα.

Στο 27' γκολ για τον Παναιτωλικό:Σέντρα του Ρόσα από τα αριστερά, ο Ενγκελς με το κεφάλι προσπάθησε να διώξει, αλλά η μπάλα πήγε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Προτό και έγινε η ισοφάριση 1-1.(δείτε το εδώ)

Στο 39' Ανσαριφάρντ και Μάριν άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Γερμανός βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τις ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1 και στο 43%-57% η κατοχή της μπάλας.

Με μία αλλαγή εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός και πολλά λάθη,ενώ ο Παναιτωλικός πολύ φορτσάτος επιθετικά να κερδίζει κόρνερ και φάουλ.


Στο 50' ένα λάθος του Ρομαό λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Κούτρης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ προ του Ντίας.

Στο 53' σέντρα του Ντίας από τα δεξιά, ο Σισέ έβαλε το πόδι του και ο Προτό μπλόκαρε!


Πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 57' ο Μάζουρεκ βρέθηκε στο έδαφος, ο Οτζίτζα έβγαλε την κάθετη μπαλιά και ο Κούτρης μόνος του απέναντι από τον Κυριακίδη πλάσαρε, αλλά ο Κυριακίδης με τα πόδια έδιωξε και έσωσε την ομάδα του από το 1-2.

Στο 59' ο Ενγκελς γύρισε επικίνδυνα και ψηλά την μπάλα στον Προτό, ο τελευταίος έδιωξε δύσκολα πάνω στη γραμμή κι έσωσε τον Ολυμπιακό από δεύτερο αυτογκόλ!

Στο 62' ο Κώστας Φορτούνης ξαναχτύπησε:Κάθετη μπαλιά του Οτζίτζα, ο Ανσαριφάρντ έβαλε στην πλάτη του τον Μόρα, τον πέρασε από τα αριστερά και γύρισε προς τον άξονα και ο επερχόμενος Φορτούνης με πλασέ έκανε το 1-2.(δείτε το εδώ)

Πολύ γρήγορα ήρθε και τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό:Στο 66' από λάθος του Βαγγέλη Μόρα,ο οποίος γύρισε αδύναμα την μπάλα προς τον Κυριακίδη, ο Ανσαριφάρντ έκλεψε, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και με πλασέ έκανε το 1-3.(δείτε το εδώ)

Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι έμοιαζε να τελείωσε μέχρι που ο Ρόσα στο 79' έχασε διπλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ.Ο Ρόσα σταμάτησε την μπάλα και σούταρε σχεδόν από τη γραμμή της μικρής περιοχής,ο Προτό απόκρουσε με το σώμα, νέο σουτ του Ρόσα, η "στρογγυλή θεά στο δεξί δοκάρι...

Και στις καθυστερήσεις(91') του αγώνα το κερασάκι στην τούρτα από τον Τζούρτζεβιτς που έκανε το 1-4!

Ακόμα μία ήττα για τον Παναιτωλικό (έστω και αναμενόμενη αυτή τη φορά) μέσα στο Αγρίνιο,που τον βύθισε πιο πολύ στον πάτο της βαθμολογίας,θα πρέπει να ανησυχήσει τους ιθύνοντες της ομάδας ώστε να δουν τι θα κάνουν αν θέλουν να παίζει και του χρόνου στα "σαλόνια" της Super League.

* όλες οι φωτο από το twitter.com/Super_League_GR

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης(67' Κλέσιο), Μόρας, Μιχάι, Ρότσα, Πάουλο, Τσοκάνης, Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα(81' Γιαννιώτης), Μοράρ(74' Μαρκόφσκι).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ενγκελς, Κούτρης(69' Φιγκέιρας), Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Πάρντο(46' Οτζίτζα), Φορτούνης, Ανσαριφάρντ(77' Τζούρτζεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom