Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Τέλος ο Κετσπάγια από την ΑΕΚ - Ακόμα ένας προπονητής της Super League κούνησε μαντήλι

Τέλος και ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Μαϊστόροβιτς επικοινώνησε με τον Γεωργιανό τεχνικό και τον ενημέρωσε για την οριστική απόφαση της διοίκησης να λύσει τη συνεργασία της μαζί του.

Όπως φάνηκε, ούτε η νίκη επί της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να αντιστρέψει το κλίμα για τον Τιμούρ Κετσπάγια, το οποίο ήταν πολύ βαρύ, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Μια διαχρονική συνήθεια των Ελληνικών ομάδων συνεχίζεται και φέτος!

Σε μόλις 5 αγωνιστικές έχουν αποχωρήσει 4 προπονητές,γιατί απλά δεν μπορεί ν' αλλάξει μία ολόκληρη ομάδα,ούτε να φύγει ο πρόεδρος ή οι παράγοντές της.Ετσι ο εκάστοτε προπονητής,φταίει δεν φταίει για τα στραβοπατήματα της ομάδας,παίρνει το δρόμο της φυγής ως εξιλαστήριο θύμα!!!

Τέλος πριν από λίγο και ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο του "τριφυλλιού" μετά τη βαριά ήττα που γνώρισαν οι "πράσινοι" από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Superfoods υπέβαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom