Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Eύκολα η Ελλάδα 2 - 0 την Κύπρο (φωτο & βίντεο)


Η Ελλάδα αντιμετώπισε απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης την Κύπρο,υπό καταρρακτώδη βροχή και δυνατό αέρα, στο δεύτερο παιχνίδι της στη φάση των ομίλων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0.


Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες οι διεθνείς μας έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους,καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 12' ο Τζαβέλλας στα όρια της περιοχής κέρδισε τη μπάλα, ο Φορτούνης έβγαλε στον Μήτρογλου που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Ο Μάνταλος κλέβει την μπάλα μετά από πάσα του τερματοφύλακα της Κύπρου, και με πλασέ πετυχαίνει το 2-0 στο 42'!


Ευκαιρία για την Κύπρο στο 54' όταν ο Χαραλάμπους γύρισε στον Εφραίμ, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στον Μυτίδη και φεύγει άουτ.

Στο 90'+2' ωραία ενέργεια με τον Μήτρογλου να στρώνει στον Φορτούνη με το στήθος και ο τελευταίος πιάνει το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα στην πρεμιέρα επικράτησε του Γιβραλτάρ με 4-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας(88' Καρέλης), Μανωλάς, Φορτούνης, Μήτρογλου, Μπακασέτας(77' Χολέμπας), Τοροσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης(70' Παπαδόπουλος Κ.).

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Ντόσσα, Χαραλάμπους, Δημητρίου, Χαραλαμπίδης(66' Χριστοφή, Μυτίδης(78' Μακρής), Λαμπάν, Εφραίμ, Αρτυματάς(78'Κυριάκου), Λαϊφης, Καστάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom