Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Μυστήριο με απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο στον Πειραιά


Εναν γρίφο προσπαθούν να λύσουν οι Αστυνομικές αρχές από το μεσημέρι του Σαββάτου,όταν μετά από την κατάσβεση πυρκαγιάς σε Ι.Χ. βρήκαν τη σορό απανθρακωμένου ατόμου.

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 13.30 στη συμβολή των οδών Εμμανουηλίδη και Σουλτάνη στο Νέο Φάληρο, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο. Μετά την κατάσβεσή της από δύο οχήματα της  Πυροσβεστικής εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απανθρακωμένο πτώμα φέρεται να ανήκει σε άγνωστο άνδρα,ενώ το αυτοκίνητο που δεν είχε δηλωθεί ότι έχει κλαπεί φέρεται να ανήκει σε 50χρονη.

Η νεκροτομή θα γίνει την Δευτέρα, ενώ κατά την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας.

update:
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το πτώμα ανήκει στην 50χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η αδελφή της οποίας σε μια πρώτη κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς που ερευνούν το περίεργο περιστατικό, είπε πως η αδελφή της είχε παρουσιάσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στην ζωή της.

Ήδη η απανθρακωμένη σορός της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή νεκροτομή στο πτώμα, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου και κυρίως να διαπιστωθεί εάν φέρει ίχνη πάλης η χτυπήματα τα οποία την αναισθητοποίησαν.

Άλλωστε και σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο βρέθηκε με κλειδωμένες τις πόρτες, ενώ το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματος.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι πρωτίστως αυτό τις αυτοκτονίας και λόγο των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η άτυχη γυναίκα, ενώ δεν είναι δυνατόν μέχρι στιγμής να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο τις ειδεχθούς δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom