Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

3 στα 3 η Εθνική μας,νίκησε 2 - 0 την Εσθονία (φωτο & βίντεο)


Η Εθνική μας πέτυχε το 3 στα 3 κερδίζοντας απόψε και την Εσθονία στην έδρα της με 2-0 μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση και παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που πραγματοποίησε στα πρώτα 18 λεπτά της αναμέτρησης.

Με αυτό το “τρίποντο” στην έδρα της Εσθονίας η Εθνική μας έφτασε τους 9 βαθμούς και χτίζει πλέον γερά θεμέλια πρόκρισης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 (βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της μαζί με το Βέλγιο).

Μόλις στο 2' μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μάνταλο, ο Τοροσίδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.



Η Εθνική μας είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο κι έδειξε ότι έχει το πάνω χέρι.


Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο,καθώς ανέβηκε η Εσθονία,αλλά ο Καρνέζης πραγματοποίησε εκπληκτικές απόκρούσεις σε 3-4 περιπτώσεις που χρειάστηκε,ειδικά προς το τέλος του αγώνα.

Στο 61' ο Κώστας Σταφυλίδης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Εσθονίας για το 2-0!!! Ο Μήτρογλου είχε πάρει θέση για να το εκτελέσει, αλλά ο Σκίμπε του φώναξε να φύγει για να το εκτελέσει ο Σταφυλίδης και δικαιώθηκε.


Στο 79'  μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα. Μακρινό σουτ του Μάνταλου, η μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια ο Καρέλης δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί Ελληνες φίλαθλοι

Εσθονία: Ακσάλου, Τένιστε(31' Καμς), Μπαράνοφ, Κλάβαν, Κάλαστε, Μετς, Ντμιτρίεφ(80' Μοσίκοφ), Μαριν, Λουτς(70' Πούρχε), Βασίλιεφ και Ζενιόφ.

Ελλάδα: Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος(7' Ταχτσίδης), Τοροσίδης(18' Οικονόμου), Μανιάτης(86' Τζιόλης), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Καρέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom