Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Τα παιδία εξακολουθούν να παίζουν με το... Κύπελλο Ελλάδος και τα νεύρα μας

Η ΑΕΚ την Κυριακή θα παίξει πρώτα για τα playoffs και στο καπάκι τελικό!!!!

Η ΕΠΟ έχει στείλει έγγραφο σε ΟΤΕ, αστυνομία, ομάδες, ΚΕΔ, ΟΑΚΑ, ενημερώνοντας ότι ο τελικός θα γίνει κανονικά την Κυριακή (15/5, 20:30).Ο Κοντονής επιμένει σε 10ήμερη αναβολή.Τι απαντούν στον Σταύρο Κοντονή από το Πάρκο Γουδή.

Αοφασισμένη να γίνει κανονικά ο τελικός Κυπέλλου την Κυριακή (15/5, 20:30) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι η ΕΠΟ. Για το λόγο αυτό έστειλε έγγραφο σε ΟΤΕ, αστυνομία, ομάδες, ΚΕΔ και ΟΑΚΑ, ενημερώνοντας ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί, όπως άλλωστε αποφάσισε η ίδια το περασμένο Σάββατο (7/5) σε έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου της.

Από το υπουργείο λένε πως ισχύει κανονικά η απόφαση που έχει παρθεί για αναβολή δέκα ημερών έπειτα από την εισήγηση της ΔΕΑΒ και την αδυναμία της αστυνομίας να εξασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν περαιτέρω, για να έρθει η απάντηση από το Πάρκο Γουδή:

"Ακόμη και σύμφωνα με το νόμο, ο υπουργός δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει το χρονικό όριο το οποίο θα γίνει ο αγώνας, ούτε να ορίζει τον χρόνο της αναβολής. Μπορεί μόνο να αναβάλλει ή όχι. Ο ορισμός του αγώνα γίνεται από την διοργανώτρια". Επίσης, από την Ομοσπονδία τόνιζαν ότι μόνο η Αστυνομία μπορεί να "μπλοκάρει" την διεξαγωγή του τελικού.

Συν τοις άλλοις από την ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό με το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου, όπως γίνεται κάθε χρόνο και αυτό είναι η απάντηση προς την πλευρά του υπουργείου ότι το ΟΑΚΑ είναι κρατικό γήπεδο και ότι δεν θα μπορεί να παραβιάσει την απόφαση του Σταύρου Κοντονή.
http://www.sport24.gr/

Η μεγάλη πλάκα,που δεν την αναφέρει το ρεπορτάζ,είναι ότι για την ίδια Κυριακή, 15 Μαΐου, έχουν προγραμματιστεί τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Super League και η διοργανώτρια αρχή έχει εξηγήσει στη NOVA ότι αυτά θα διεξαχθούν κανονικά.

Μάλιστα η ΑΕΚ παίζει στις 18:15 με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ,οπότε προλαβαίνει να ξεκουραστεί μισή ώρα και να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού στις 20:30!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εε....μα ειχα και εγω μια αγωνια....ποτε θα γινει ο τελικος....δηλαδη ενα πραγμα...να μην μπορω να κοιμηθω !! Περιμενα και εγω τον Κοντονη...και ελεγα...'' δεν μπορει...αυτοι ολα τα τακτοποιουν με ηθος προγραμματισμο και διαφανεια....δεν θα μας αφησουν ετσι...'' !!!Αντε ...μην ξεκινησω με γαλλικα....σεβομαι τον χωρο,και εμενα!!!

Read more: Go to TOP and Bottom