Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και Πελοπόννησο


Εξαρθρώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που κατά κύριο λόγο διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε όλη την Πελοπόννησο και την Αττική. Δεκάδες άτομα έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στα κρατητήρια της Καλαμάτας.

Ειδικότερα, από τα ξημερώματα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο νομό Μεσσηνίας, με την συμμετοχή αστυνομικών από πολλές υπηρεσίες της Πελοποννήσου, όπου υπό την καθοδήγηση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, προχώρησαν σε ταυτόχρονες κατ' οίκον έρευνες και συλλήψεις δεκάδων ατόμων.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έφτασαν στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που έχει δομή και δικτύωση, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν και με την συνδρομή φυσικών και τεχνικών μέσων.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί περισσότερα από 25 άτομα και βρίσκονται στα κρατητήρια της Καλαμάτας, ενώ από την έρευνα και την προανάκριση έχει ταυτοποιηθεί απολύτως η συμμετοχή στην οργάνωση και άλλων ατόμων, τα οποία είναι έγκλειστα σε διάφορες φυλακές της χώρας.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια των σημερινών συλλήψεων και της αστυνομικής επιχείρησης, έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση είναι σε πλήρη εξέλιξη από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και αύριο στις 12.00 περίπου το μεσημέρι, αναμένεται να γίνει αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, , από τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου, ταξίαρχο Αδαμάντιο Μητρόπουλο και τον διοικητή του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: