Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΣΟΚ! Νέα πολύνεκρη τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης (φωτο)


Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί, στο δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών.
Θρήνος σε δύο οικογένειες στο Ηράκλειο, από το νέο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών, κοντά στη διασταύρωση των Δαφνών, σε μικρή απόσταση από το εργοστάσιο Γιαννούλη.

Η είδηση του θανάτου των τριών επιβαινόντων στα δύο ΙΧ αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα, βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες στο νομό Ηρακλείου, συγκλονίζοντας ολόκληρη την Κρήτη.

Οι δύο γυναίκες, νύφη και πεθερά που επέβαιναν στο ένα όχημα κινούνταν με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο ενώ ο 36χρονος οδηγός και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είχε κατεύθυνση προς τις Μοίρες. 
Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής. Το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η τραγωδία έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα επικίνδυνα του οδικού δικτύου της Κρήτης.
Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom