Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Νεκρή βρέθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου στο γκαράζ του σούπερ μάρκετ,όπου είχε βρεθεί και το Ι.Χ. της

Την δολοφόνησαν γράφει η Αγγελική Νικολούλη

του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Νεκρή βρέθηκε μετά από 34 ημέρες από την εξαφάνισή της και σε προχωρημένη σήψη η Ελευθερία Αγραφιώτου.
Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στο τρίτο και σκοτεινό υπόγειο του γκαράζ του σουπερμάρκετ στο Μαρούσι, όπου πριν μερικές ημέρες βρέθηκε το αυτοκίνητό της, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο Τούνελ".

Οι υπάλληλοι του σουπερμάρκετ αντιλήφθηκαν μία πολύ έντονη δυσοσμία και εξαιτίας αυτής άρχισαν να ψάχνουν στα δύο υπόγεια που χρησιμοποιούν, καθώς το τρίτο δεν χρησιμοποιείται και ήταν παλιό δημοτικό γκαράζ.

Καθώς δεν έβρισκαν τίποτα, τότε αναγκάστηκαν να κατέβουν στο τρίτο υπόγειο, όπου η μόνη πρόσβαση είναι μέσω του κλιμακοστασίου και ήρθαν αντιμέτωποι με την φρικτή εικόνα της νεκρής γυναίκας.

Η Αγραφιώτου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε μία λίμνη αίματος, με πολλά χτυπήματα και σχεδόν ημίγυμνη αφού τα ρούχα της και τα εσωρουχά της ήταν τραβηγμένα!


Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο φοβούνται σε πρώτη φάση πως βρίσκονται μπροστά σε ένα ειδεχθές έγκλημα με τον δράστη πολύ πιθανόν να επιχείρησε να την βιάσει... Δίπλα της βρέθηκε η τσάντα της, μέσα στην οποία υπήρχε η ταυτότητά της με την οποία και ταυτοποιήθηκε πως είναι εκείνη, το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκίνήτου της.

Το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί πριν 12 ημέρες και κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον χώρο του δεύτερου υπογείου, ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι δεν ελέγχθηκε εξονυχιστικά ο χώρος όπου υπήρχε το βεβαιωμένα τελευταίο στίγμα της.

Στο σημείο βρέθηκαν άντρες της Ασφάλειας και ιατροδικαστής.
http://www.thepressroom.gr/

Την δολοφόνησαν γράφει η Αγγελική Νικολούλη
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να την βιάσει αφού της είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Η σορός της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Ήταν ημίγυμνη, με σκισμένα ρούχα, ενώ η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε πεταμένη δίπλα της.

Ο δράστης φαίνεται ότι γνώριζε καλά το χώρο από τον τρόπο που κινήθηκε.

Το ασανσέρ του σούπερ μάρκετ σταματούσε στο μείον δύο υπόγειο γκαράζ, όπου το «Τούνελ» βρήκε το αυτοκίνητο της. Πρόσβαση στο τρίτο επίπεδο που κανείς δεν χρησιμοποιούσε , υπήρχε μόνο μέσω του κλιμακοστασίου του καταστήματος. Σε κανένα επίπεδο του υπόγειου γκαράζ του σούπερ μάρκετ δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Θύμα του «Δράκου του Αμαρουσίου»;

Ερευνάται αν το έγκλημα συνδέεται με τις επιθέσεις του «Δράκου του Αμαρουσίου» που συνελήφθη. Ο 30χρονος έχει μέχρι στιγμής ομολογήσει πέντε επιθέσεις, ενώ υπάρχει κι άλλη μία καταγγελία για την οποία δεν έχει μιλήσει. Συνήθιζε να επιτίθεται στα θύματα του σε υπόγειους χώρους και διαβάσεις.

Δείτε περισσότερα για την υπόθεση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom