Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Όλο το χρονικό του οικογενειακού δράματος στη Δάφνη (φωτο & βίντεο)

Μάνα και γιος βγήκαν στο δρόμο ζητώντας βοήθεια,ο 70χρονος πατέρας πυροβολούσε αδιακρίτως και μετά αυτοκτόνησε!

- Σοκ προκάλεσε η είδηση για την τραγική ιστορία μιας οικογένειας στη Δάφνη
- Ένας 70χρονος άνδρας τραυμάτισε με ψαλίδι τον 32χρονο γιο του στην κοιλιακή χώρα
- Στη συνέχεια πυροβόλησε την σύζυγό του, πριν στρέψει το όπλο στον ίδιο του τον εαυτό!
- Όλοι μεταφέρθηκαν εν ζωή στο νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο δράστης ενδέχεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
- Γείτονες δηλώνουν στο newsit.gr πως οι εντάσεις στην οικογένεια ήταν συχνό φαινόμενο
- Δείτε φωτογραφίες από το σημείο



Ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στηΔάφνηΔράστης της επίθεσης ένας 70χρονος άνδρας, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στο ίδιο του το παιδί, αλλά και στην σύζυγό του πριν τελικά αυτοκτονήσει!

Το χρονικό του δράματος


Όλα έγιναν στις 04:00 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Δάφνης και συγκεκριμένα στην οδό Αλαμάνας 18. Ο 70χρονος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, είχε μία έντονη λογομαχία με τον γιο του.

Ο διαπληκτισμός δεν άργησε να... ξεφύγει κι έτσι ο πατέρας τραυμάτισε με ψαλίδι το 31χρονο παιδί του στην κοιλιακή χώρα! Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο σοκαριστική.
Ο άνδρας πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε και τη σύζυγό του, τραυματίζοντάς την στο μηρό, ενώ αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.
Τα τρία μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν ευτυχώς εν ζωή στο Γενικό Κρατικό, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών επικεντρώνονται στην πιθανότητα ο άνδρας να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του 70χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ μητέρα και γιος δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει χάσει την ζωή του.

"Τσακώνονταν συχνά"


Οι γείτονες της οικογένειας τόνισαν στο newsit.gr πως οι καυγάδες και οι εντάσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας ήταν συχνό φαινόμενο.
Ο γείτονάς τους, που μένει στον δεύτερο όροφο του οικήματος, δήλωσε πως από τον πρώτο όροφο, όπου και μένει η οικογένεια, ακούγονταν συχνά φωνές και διαπληκτισμοί...
Ακόμη γείτονες δηλώνουν πως ο 70χρονος είχε συχνά αντιπαραθέσεις με πολλούς ανθρώπους της γύρω περιοχής...
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου - Κώστας Στάμου
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom