Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΝΕΜΕΑ: Γονείς τέρατα έσβηναν τσιγάρα στο κορμάκι 3χρονου και το εγκατέλειψαν δεμένο με τριχιά


Συγκλονιστικό:Τρίχρονο αγόρι δεμένο με τριχιά και με σημάδια κακοποίησης στο σώμα του εντόπισαν οι αστυνομικοί στη Νεμέα.Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί του Α/Τα Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα.

Ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι ακουγότανε το κλάμα ενός παιδιού.Δύο αξιωματικοί αστυνομικοί της Νεμέας έσπευσαν στο σημείο και μόλις μπήκανε μέσα πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν.

Είδανε ένα μικρό παιδάκι καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα.Αμέσως έλυσαν το παιδάκι και με το περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί οι αστυνομικοί και το ιατρικό προσωπικό συγκλονίστηκαν όταν είδαν σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο το το κορμί του.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν πίσω στο σπίτι προς αναζήτηση των γονέων.Μετά από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψαν ότι έδεσαν το παιδάκι ,επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Ενημερώθηκε η κ.Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα παιδιά να φιλοξενηθούν στο χαμόγελο του παιδιού , άμεσα ενημερώθηκε το χαμόγελο του παιδιού και παρέλαβε τα παιδιά για φιλοξενεία και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γονείς , Βουλγάρικης καταγωγής ,συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

Συγχαρητήρια στο Διοικητή και υποδιοικητή καθώς και σε όλο το προσωπικό του Α/Τα Νεμέας που παρόλες τις ελλείψεις προσωπικού ενήργησαν άμεσα για την προστασία του ανήλικου και την σύλληψη των δραστών.

http://korinthostv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom