Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

BOMBA MΕΪΜΑΡΑΚΗ: Για το Συνταξιοδοτικό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα - Συντάξεις πείνας με ρήτρα περιουσίας


Βόμβα πριν από λίγο στη ΔΕΘ από τον πρόεδρο της Ν.Δ. για το Συνταξιοδοτικό,που αφορά πάνω από 2 εκ. πολίτες!

Στην ερώτηση της Ελλης Τριανταφύλλου τι προτίθεται να κάνει
ως κυβέρνηση για το Συνταξιοδοτικό με δεδομένα όσα ανέφερε το πρωί στο ΣΚΑΪ ο Αλέξης Μητρόπουλος περί ρήτρας περιουσίας και συντάξεων πείνας ή αν διαψεύδει τους ισχυρισμούς Μητρόπουλου ο κύριος Μεϊμαράκης απάντησε:

"Δυστυχώς στο Συνταξιοδοτικό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,μιλάω μόνο για το Συνταξιοδοτικό,όχι για το Ασφαλιστικό"!

Δεν ξέρουμε αν κατάλαβε τι είπε ο Βαγγέλας,που δεν κράτησε ούτε καν τα προσχήματα....

Δηλώσεις Μητρόπουλου στο ΣΚΑΪ
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος κατήγγειλε τη ρήτρα περιουσίας, η οποία περιλαμβάνεται στο ψηφισθέν τρίτο μνημόνιο.

«Η καταβολή των συντάξεων θα γίνεται αναλόγως των περιουσιακών στοιχείων», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Μητρόπουλος και συνέχισε: «Δεν είχα ανακαλύψει την ακραία φιλελεύθερη, ακραία θατσερική διάταξη που δεν πίστευα ότι μια κυβέρνηση σαν τη δική μας θα μπορούσε να περάσει».

Όπως είπε, «οι συντάξεις θα δίνονται σε όλους όσοι είναι απόλυτα πένητες και ύστερα αυτές θα μειώνονται και θα κλιμακώνονται σε σχέση με την κινητή και την ακίνητη περιουσία των συνταξιούχων. Και οι πένητες θα υποστούν αυτή τη ρύθμιση που είναι η πιο δρακόντεια, η πιο ακραία αντικοινωνική...».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμπρος λοιπον,πενητες του κοσμου ολου να ενωθουμε ! Η φυλη μας κινδυνευει!Μπορει να μην καταφερουμε τιποτα ,οσον αφορα τα ευρω μας,και να παραμεινουμε ανεστιοι και πενητες .! Μα ετσι ,για μια ονειρικη στιγμη,για εκεινη την φευγαλεα στιγμη,που θα αναγνωρισω στο βλεμμα τους,εκεινο τον φοβο ,τον δικο τους,εκεινον της πολιτικης τους ανυπαρξιας......εε αξιζει τον κοπο να παλεψουμε .Εμας μας καταδικαζουν σε αφανισμο ! Μας καταδικαζουν ,καθημερινα σε διλληματα και επιλογες του τυπου,'' φαρμακα,η ,φαγητο,να αγορασω''!!Οχι ,του κερατα,στο τελος- τελος!! Αν πρεπει να εξαφανιστω.....θα σας παρω μαζι μου!! Για αυτο να ...φοβαστε και εσεις,...καθε μερα,και ολη μερα, και να μην εχετε αυτο το '' ελευθερο και το ανετο '' να καγχαζετε ,πανω απο τα πτωματα μας!! Αι στο διαολο λοιπον ,βρυκολακες !

Read more: Go to TOP and Bottom