Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η "αξιοπρεπής διαβίωση" του κ. Φλαμπουράρη και των Συντρόφων του ....και η "αναξιοπρεπής" τοιαύτη των προλετάριων

Από τη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία άρχισε ο ενταφιασμός της
To σκίτσο είναι μια ευγενική προσφορά της "φρεγάτας" του συγκροτήματος Αλαφούζου,όπου ξημεροβραδιάζεστε όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι "σύντροφοι"!

Σεβάσμιε κ. Φλαμπουράρη, στη χώρα των πεινασμένων και εξαθλιωμένων, εσείς μιλάτε για "αξιοπρεπή διαβίωση!" κι' ο κοσμάκης για επιβίωση!

Εσείς έχετε διασφαλισμένο ένα "αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης" ....ενώ εγώ και η οικογένειά μου ....κάποια εκατομμύρια πολιτών που σας εμπιστεύτηκαν για τις αριστερές σας θέσεις ....διάγουν "αναξιοπρεπώς", γιατί μας καταστήσατε πένητες, μας ρημάξατε(όλα τα κόμματα) ....αισθάνομαι ντροπή, αισθάνομαι "αναξιοπρεπής" κ. Φλαμπουράρη μου, όταν καθυστερώ να πληρώσω τα κοινόχρηστα και ο διαχειριστής της πολυκατοικίας με αποκαλεί μπατακτσή!

Τόσα έργα του Δημοσίου, έχουν ρημάξει, τα δομικά εργαλεία σκουριάζουν στα εργοτάξια ....δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ....εργάτες, μηχανικοί, τεχνικοί, υπεργολάβοι, οικοδόμοι, οδηγοί, κλπ, μείνανε άνεργοι και λένε το ψωμί ψωμάκι, αλλά η δικιά σας τεχνική Εταιρεία ....ευημερεί μέσα στην πιο δεινή οικονομική κρίση!

Το θέμα είναι καθαρά "πολιτικο-ηθικής τάξεως" ....το νόμιμο ή μη που "ερευνούν" οι νομικοί, οι πολιτικοί, οι πολιτευτές και οι πολιτικάντηδες ....δεν αφορά την κοινωνία ....αυτή σας έχει καταδικάσει στην συνείδησή της ....σας έχει αποβάλει, σας διώχνει, δεν το βλέπετε(;)

....έχετε "φύγει" κι' εσείς και το κόμμα σας ....σε λίγο θα βρίσκεσθε στο "δοχείο των άχρηστων" της πολιτικής Ιστορίας"!

Η πολιτική απάτη και αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ ....παίρνει τέλος. Τέρμα στην "κομπανία της Αίγινας" ....της "Βαρουφάκιας περιόδου"!

 Άλλωστε ως αντιπολίτευση ....θα είστε πιο "χρήσιμοι"! 

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Σχόλιο Ζείδωρον:αγαπητέ αναγνώστη ως αντιπολίτευση σε ποια κυβέρνηση;
Προφανώς σ' αυτή που θα σχηματίσουν-εγκαταστήσουν οι δανειστές υπό τον Ολλανδό τοποτηρητή τους... 

Οπότε σε τι ακριβώς θα είναι "χρήσιμοι" οι... άχρηστοι όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων; Στη διεκπεραίωση των εγγραφών,που ούτε καν μπαίνουν στο κόπο να μεταφράσουν;

Μα αυτό μπορούν να το κάνουν καλλίτερα οι γραμματείς και φαρισαίοι των υπουργείων και το δημόσιο θα είχε κέρδος τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια των 300!

Δυστυχώς,αλλά από τη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία άρχισε ο ενταφιασμός της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom