Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Εξι συλλήψεις για το φονικό στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης


Για τη φονική επίθεση, κατά την οποία "έσβησε" ένας 18χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά ο 43χρονος πατέρας του, συνελήφθησαν πέντε Έλληνες, σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Συνελήφθη επιπλέον μια 39χρονη γυναίκα. για υπόθαλψη εγκληματία και παράνομη οπλοκατοχή.

Η ανθρωποκτονία εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος
Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πέντε άτομα, μέλη οικογένειας Ελλήνων, ηλικίας 68, 43, 39, 20 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της "Ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία", "Απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία", "Άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση" και "Παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία".

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 39χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για "Υπόθαλψη εγκληματία" και "Παράνομη οπλοκατοχή", καθώς παρείχε κατάλυμα στους δράστες, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό μαχαίρι, σπρέι πιπεριού και κυνηγετικό φυσίγγιο.

Η φονική επίθεση έγινε χθες το μεσημέρι, σε καφενείο στην περιοχή του Δενδροποτάμου,
οι πέντε συλληφθέντες φέρονται να επιτέθηκαν με αιχμηρά και ξύλινα αντικείμενα, σε βάρος 18χρονου και του 43χρονου πατέρα του, με αποτέλεσμα αφήσει την τελευταία πνοή του ο γιος και να τραυματιστεί σοβαρά ο πατέρας.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Δενδροπόταμο,
κατά την οποία εντοπίστηκαν τέσσερις από τους φερόμενους ως δράστες, σε σπίτι της 39χρονης γυναίκας,όπου κατέφυγαν μετά το περιστατικό και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.Αργότερα, συνελήφθη και ο 68χρονος άντρας.

Ο 43χρονος πατέρας συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σε νοσοκομείο της πόλης.
Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom