Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Βολεύτηκε επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΝΤ η κυρία Ελενα Παναρίτη

Η κυβέρνηση που τη διόρισε μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή,η κυρία όμως θα απολαμβάνει τον παχυλότατο μισθό της...
Αντε σιδεροκέφαλη και καλοφάγωτα 

Γράφαμε στις 17 Μαΐου,όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για τον διορισμό της κυρίας στο ΔΝΤ: ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση,αφού πρώτα φρόντισαν να εξωθήσουν σε παραίτηση τον κύριο Κατσάμπα,ο οποίος παρά την πικρία του τους άνοιξε τα μάτια για το λογαριασμό που έκρυβε ο Στουρνάρας.

Λίγο νωρίτερα απόψε ανακοινώθηκε και επίσημα η τοποθέτηση της εκλεκτής του ΣΥΡΙΖΑ,του Βαρουφάκη,του ΠΑΣΟΚ και του Γωργάκη στο ΔΝΤ!!!

Νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) αναλαμβάνει η κυρία Έλενα Παναρίτη, η οποία αντικαθιστά τον κ. Θάνο Κατσάμπα, τον οποίο το Υπουργείο Οικονομικών, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί για την μακρόχρονη συνεισφορά του στο Ταμείο.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται στο ΔΝΤ από Αναπληρωματικό Εκτελεστικό Διευθυντή υπό τον Εκτελεστικό Διευθυντή,που διορίζει η Ιταλία η οποία επίσημα εκπροσωπεί στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Μάλτα, την Αλβανία και τον Άγιο Μαρίνο.

Η κυρία Παναρίτη έχει θητεύσει στην Παγκόσμια Τράπεζα (τον έτερο θεσμό που ιδρύθηκε μαζί με το ΔΝΤ στο Μπρέτον Γουντς το 1944), έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς διαπραγματεύσεις, δίδαξε σε Αμερικανικά πανεπιστήμια και διετέλεσε βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012,με τον Γιωργάκη αρχηγό και πρωθυπουργό.

Στη σχετική του ανακοίνωση, το υπουργείο Οικονομικών σημειώνει ακόμη ότι η κυρία Παναρίτη το 2012 άσκησε έντονη κριτική στην οικονομική πολιτική που ασκούσαν οι τότε κυβερνήσεις, αν και βουλευτής της Συμπολίτευσης, ενώ από την 26η Ιανουαρίου συνεισφέρει στην διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας.

Το ΥΠΟΙΚ δεν λέει φυσικά ότι παρά την κριτική και τις αντιρρήσεις ψήφιζε και με τα δυό της χεράκια τα μνημόνια!!! επίσης ούτε κουβέντα για το πέρασμά της από το Περού (διαβάστε τα στην παραπομπή στο τέλος)!!!

Το υπουργείο σημειώνει ακόμη ότι η επιλογή της κυρίας Παναρίτη, μετά από εξέταση βιογραφικών και προφορικής συνέντευξης, έγινε από άτυπη επιτροπή υπό τον Υπουργό Οικονομικών στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης και ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δηλαδή για όποιον δεν κατάλαβε σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ την βρήκε πλέον κατάλληλη γι' αυτή τη θέση,άσχετα αν όλος ο κόσμος γνώριζε από τα μέσα του Μάη ότι η κυρία έβαλε πλώρη για το ΔΝΤ....

Ωραιότατα και πάντα... πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Διαβάστε ΕΔΩ για τον βίο και την πολιτεία της,παντός καιρού,κυρίας Παναρίτη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα στον κοσμακη που ψηφιζε το Συριζα για ναρθει ατοφιο και ανανεωμενο το κομμα της κλεφτοσυμμοριας του Πασοκ
Τετοια κοροιδια σε βαρος του λαου ειναι αμφιβολο αν ξαναγινε γιατι
εχει και τη σφραγιδα της αριστερας Παντως αυτη η τοσο ξετσιπωτη κο
ροιδια θα εχει και την πιο σκληρη τιμωρια που μαλιστα δεν προκειται
ν αργησει melito

Ανώνυμος είπε...

Καρατζακουραδειος συνταγη του υποδικου οφσοροδοξου γαλατα σανοπωλη ερωτυλου...

Read more: Go to TOP and Bottom